Intertek Industry Services Romania - audit, inspectii de calitate si certificari Bucuresti

Despre noi

Sintem linga dumneavoastra acasa, oriunde sinteti client sau furnizor.Sintem partenerii dumneavoastra in asigurarea calitatii!

Intertek, cu 576 oficii in toata lumea ofera servicii de audit, inspectii de calitate si certificari, precum si cu 338 laboratoare in care produsele sint testate dupa cele mai importante standarde internationale si nationale, uneste furnizorii dintr-o parte a lumii cu clientii si cumparatorii din cealalta parte a lumii. Intertek este in pozitia ideala de a raspunde necesitatilor dumneavoastra de asigurare a calitatii, prin marea varietate de metode de testare, inspectie, auditare si consultanta, situindu-ne pe o pozitie favorita ca furnizor de astfel de servicii pentru cele mai mari si importante branduri mondiale.

In Romania, primul laborator Intertek din Estul Europei, testeaza, inspecteaza si certifica bunuri de larg consum (textile, incaltaminte, jucarii, mobilier), cu o importanta echipa de specialisti.

Prezenti in Romania din 2002, cu o echipa de inspectori de calitate si auditori, am efectuat audit de calitate la diversi producatori, iar ca urmare a alinierii Romaniei la standardele Europene si a cresterii exigentelor de calitate pentru produsele fabricate in Romania, Intertek a inaugurat la jumatatea anului 2005 un laborator de testare in Bucuresti, dedicat in principal testarii produselor textile, dar an de an readaptat la standardele internationale pentru testarea tuturor tipurilor bunuri de larg consum (incaltaminte, ceramica, sticla, jucarii, mobilier).

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...