Dachser Romania - Transport rutier marfa

Servicii depozitare

De-a gata sau personalizat Depozitele DACHSER reprezintă o componentă esenţială a tuturor soluţiilor noastre legate de un lanţ de aprovizionare integral şi sunt utilizate în primul rând în contextul logisticii contractuale DACHSER.

Depozitele DACHSER: echipate pentru toate cerinţele specifice ale industriei şi clienţilor.

Punem la dispoziţie o reţea vastă de depozite, cu peste 1.777.232 spaţii pentru europaleţi în filialele globale, cu depozite în Europa, Africa de Nord şi China.

Depozitele "noastre multiutilizator" din diverse locuri asigură cel mai înalt nivel al eficienţei. Datorită proceselor noastre standardizate şi sistemelor IT uniforme, puteţi beneficia de concepte de depozitare personalizate în contextul logisticii contractuale DACHSER.

Aceasta face ca serviciile noastre de depozitare să reprezinte o componentă intrinsecă a lanţului de aprovizionare pentru achiziţionarea şi distribuţia bunurilor dvs. Cu un depozit personalizat şi o proiectare a proceselor în care se ţine cont de tehnicile de colectare şi de strategiile de plată (de ex., HIFO, LIFO, MHD), creăm un grad maxim de profitabilitate pentru fiecare dintre partenerii noştri. În primul rând şi mai presus de toate, scopul nostru este optimizarea bilanţului dvs. logistic într-un mod sustenabil. În această privinţă, cea mai convingătoare dovadă o reprezintă economiile măsurabile de timp şi bani.

Concepte de depozitare personalizate

Depozităm toate bunurile conform parametrilor individuali, specifici clientului şi juridici. Aceasta include tratarea sanitară adecvată a articolelor alimentare, ca parte a logisticii noastre privind produsele alimentare, controlul temperaturii (încălzire şi răcire) obligatoriu pentru bunuri, depozitarea profesionistă a materialelor periculoase - cum ar fi în soluţia noastră dedicată Chem-Logistics - sau urmărirea numerelor de serie sau de lot. În plus, DACHSER asigură scoaterea din depozit pe baza specificaţiilor clientului (numărul de serie, numărul de livrare al unităţii, lotul) sau scoaterea manuală.

Diversele sisteme de depozitare, cum ar fi stivuirea manuală sau automată a paleţilor, rafturile pentru stivuire sau stivuirea în consolă, sunt combinate pentru cerinţele variate ale diverselor sectoare de activitate, pentru a crea o soluţie generală consecventă.

Concentrarea pe aspectele esenţiale

Depozitarea DACHSER în contextul logisticii contractuale vă economiseşte banii: Evitaţi inventarierea şi manipularea complexă, care sunt dincolo de competenţele dvs. principale. Pe de altă parte, noi utilizăm eficient şi la maximum capacităţile noastre de depozitare, prin comasarea flexibilă a bunurilor mai multor clienţi în cadrul depozitelor noastre multiutilizator. Întrucât noi gestionăm depozitarea în cadrul proceselor din lanţul de aprovizionare, dvs. aveţi ocazia de a economisi timp şi a reduce cheltuielile, precum şi de a găsi noi modalităţi de a vă extinde afacerea.

Depozitele noastre "dedicate" completează serviciul. Acestea reprezintă soluţii personalizate de depozitare, specifice sectorului de activitate, pentru volume mari ale clienţilor. 

Galerie foto
  • ...