Bijuteria Ricardo - Reparatii bijuterii aur si argint Bucuresti

Reparatii bijuterii Bucur Obor

Bijuterie magazin Bucur Obor, sector 2 Bucuresti

Nu degeaba se spune ca a darui bijuterii este o dovada de dragoste. De foarte multe ori, bijuteriile sunt amprenta unei amintiri frumoase: un cadou de la cei dragi, logodna sau casatoria, o reusita personala pentru care te-ai rasplatit cu un obiect pretios (bijuterii aur si argint, inele si verighete logodna, bratari, cercei, lantisoare, bijuterii copii, medalioane, coliere, medalioane, pietre pretioase si semipretioase si alte tipuri de bijuterii).

Ricardo te asteapta cu mare drag in complexul Bucur Obor din Bucuresti cu un magazin pe placul tau si cu o consultanta gratuita pentru bijuteria pe care o visezi.

Reparatii bijuterii complex comercial Obor

Bijuteriile din aur si din argint sunt facute ca sa dureze o viata. De aceea, de mii de ani, bijuteriile cele mai pretioase se fac din aceste materiale. Insa se poate intampla ca bijuteria preferata sa se rupa, sa se agate sau sa-si desprinda piatra pretioasa de acea venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de reparatii bijuterii la preturi foarte bune.

Amanet bijuterii aur Bucur Obor

Nu tot timpul insa o bijuterie de aur ramane preferata ta. Gusturile se schimba si apare nevoia de varietate.

Nu ai vrea sa lasi intr-un dulap bijuteriile din aur si din argint, fara sa le mai porti vreodata, asa ca de ce sa nu le dai la amanet? Daca ai nevoie de un mic imprumut sau daca doar te-ai plictisit de bijuteriile tale (stim ca unele se demodeaza sau pur si simplu nu mai sunt stilul tau), bijuteria Ricardo te ajuta oferindu-ti servicii  de amanet pentru bijuteriile din aur.

Comenzi bijuterii din aur zona Obor

Pentru ca uneori ai in minte un model clar al bijuteriei perfecte. Poate ca este vorba de un inel de logodna sau de un lantisor gravat cu numele primului tau copil. Ai vrea o bijuterie atipica pentru o ocazie unica in viata. Nu este nicio problema: bijuteria Ricardo executa comenzi de bijuterii la cerere, intr-un model unicat, creat dupa gusturile voastre pana in cel mai mic detaliu.

Contact:

Indiferent din ce zona din sectorul 2 esti, fie ca vorbim de Soseaua Colentina, Calea Mosilor, Soseaua Iancului, Mihai Bravu, Stefan cel Mare te asteptam cu mare drag la standul nostru de pe aleea principala din magazinul Bucur Obor.

0722.656.684, bijuteriaricardo@yahoo.com

Galerie foto
  • ...