Captive Escape Room

The Great Saloon Heist

Intrati in atmosfera filmelor western si traiti propria voastra aventura in Vestul Salbatic! Totul incepe cand banda voastra de talhari este angajata de un proprietar local de vite sa jefuiasca Salonul unuia dintre rivalii sai.

In miez de noapte, trebuie sa luati trasura si sa strabateti drumul accidentat si plin de obstacole pentru a ajunge la Salon. Misiunea voastra este sa intrati si sa furati anumite obiecte. Nu va fi usor; Salonul este bine pazit, plin de capcane si provocari care va vor testa istetimea. Va fi necesar sa lucrati impreuna, sa cautati indicii, sa descifrati coduri secrete si sa gasiti obiecte ascunse.

Credeti ca aveti calitatile necesare pentru a fi cei mai temuti banditi din Vestul Salbatic? Rezervati acum si aflati daca puteti duce la bun sfarsit misiunea!

Cu o combinatie de tehnologie si creativitate, The Great Saloon Heist este o experienta imersiva care va va transporta inapoi in timp, in Vestul Salbatic. Va veti simti ca niste adevarati talhari, cautati de oamenii legii, in timp ce incercati sa realizati jaful perfect. Camera este complet mecanizata si are in mare parte un joc liniar. Are un nivel ridicat de dificultate, asa ca nu recomandam sa o jucati daca nu aveti ceva experienta in jocuri de escape room.

Tip joc: Liniar in mare parte
Munca de echipa: 10/10
Nivel de experienta: Avansat
Mecanizare: 8/10
Record: 37’28”

Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Galerie foto
  • ...