Adisaf Consulting Management - consultanta pentru afaceri si management Bucuresti

Infiintare Firma in Bucuresti

În ciuda instabilitatii legislative si a lipsei de predictibilitate economica, sunt tot mai multi români care au curajul sa înceapa o afacere. Apetenta celor tineri pentru antreprenoriat este mult mai mare decât cea a parintilor lor.

Antreprenorii sunt nevoiti sa urmeze mai multi pasi pentru infiintare firma in Bucuresti.

Aceste servicii de infiintare firma se adreseaza tuturor antreprenorilor si persoanelor care vor sa înfiinteze o societate cu raspundere limitata – SRL, o societate cu raspundere limitata debut – SRL-D sau o persoana fizica autorizata – PFA. În cazul în care aceste persoane nu dispun de posibilitatea de a avea un sediu social, acestea pot beneficia si de serviciul de gazduire a acestuia oferita de Cabinetele Individuale de avocati sau de anumiti propritari ai unor cladiri de birouri.

Serviciile de infiintare firma se adreseaza în egala masura tinerilor cu idei îndraznete si fara prea multa experinta manageriala, cât si persoanelor care detin alte afaceri, si care îsi doresc noi oportunitati de câstig material, dar nu au timpul si disponibilitatea necesara pentru a se ocupa de acest demers.

Servicii personalizate de infiintare firma in Bucuresti

Firma Adisaf Consulting Management S.R.L. ofera asistenta de specialitate si presteaza o gama completa de servicii ce implica relatia cu Registrul Comertului Bucuresti, ca de pilda :

  • Înfiintare firma,
  • Cesiunea partilor sociale,
  • depunerea tuturor documentelor la Registrul Comertului din Bucuresti sau la orice oficiu teritotorial al Registreului Comertului din România,
  • gazduire sediu social pentru firme.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213154646; 0745450450
Bd. Lascar Catargiu, nr. 35, et. 2, sector 2,
Distribuie