3ddd - Servicii DDD - Profesionale, Rapide si Sigure

Dezinfectie

DEZINFECTIA – se efectueaza prin pulverizare cu substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic – aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora. Aplicarea se va face cu aparatura IGEBA (vezi in site oferta aparatura IGEBA).    

Exemplu: VIRUSUL HEPATITEI A, care prin metodele conventionale necesita un tratament de minimum 3 saptamani in carantina, cu DESINFECTANT GNLD folosit de noi pentru desinfectie este nevoie de 30 secunde dupa aplicare. Analizele facute de diverse institute de cercetari au aratat ca substanta distruge: gripa aviara, antraxul, hepatita A, hepatita B, salmonella, microbul T.B.C. si multe altele, si poate fi folosit chiar si in sterilizarea aparaturii chirurgicale la rece (in max. 3 minute), a retelelor de apa potabila si a bazinelor de inot.

Produsul folosit este peste 90% biodegradabil, este avizat inclusiv pentru industia alimentara, se numeste Disinfectant GNLD si este produs in Elvetia de catre GNLD INTERNATIONAL.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor mai sus mentionate, avand in dotare:

Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
Aparatura de ultima generatie– atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.
Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYER – Germania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

Galerie foto
  • ...