Handyman Servicii, Bucuresti - Mentenanta si intretinere cladiri

Insalatii sanitare

Mentenanta instalatii sanitare instalare masina de spalat rufe instalare masina de spalat vase montare hota instalatii PPR (polipropilenainstalatii cupru, instalatii pexal, instalatii Rehau trasee alimentare apa instalare cabina de dus montare baterii chiuveta, montare baterii dus montare vas WC, montare rezervor WC repara rezervor WC desfunda tevi, desfunda canalizare monteaza, repara, inlocuiesc tevi monteaza, schimba, repara robineti montare chiuveta, montare cada de baie

 

De ce 07 Handyman ?

Pentru lucrarile de instalatii sanitare pretul de manopera este fix, stabilit pe baza duratei estimate si nu poate fi modificat. Lucratorii 07 Handyman sunt instalatori cu experienta iar lucrarile executate beneficiaza de 1 an garantie.

 

Oferim si servicii de curatenie si evacuare deseuri!

Cel mai bun raport pret manopera/calitate.

Rezolvarea problemelor dvs reprezinta o prioritate pentru noi! Instalatorii nostri sunt lucratori calificati care beneficiaza de experienta in domeniul instalatiilor sanitare.

Acestia pot executa mici lucrari banale, dar care pot fi foarte suparatoare: monteaza masina de spalat, desfunda canalizarea, monteaza boilere, repara rezervoare wc, repara sau inlocuiesc teava care curge dar se descurca la fel de bine si cu reparatii sanitare complexe. Instalatia sanitara este o componenta indispensabila in orice constructie moderna.

 

La 07 Handyman gasiti instalatori calificati cu experienta care pot remedia atat deficiente din constructie ale instalatiilor sanitare din constructiile noi dar efectueaza si reparatii la instalatiile sanitare din imobilele vechi.

Mentenanta instalatiilor sanitare este foarte importanta si va pune la adapost de surprize neplacute cum ar fi: intreruperea alimentarii cu apa rece sau calda, inundatii, canalizari infundate, refulari ale canalizarii, etc.

Galerie foto
  • ...