Signature Smile -clinica stomatologica- Bucuresti

Servicii estetica dentara

Albiri profesionale cu lampă laser, fațete dentare ceramice și coroane ceramice sau pe suport de zirconiu realizate cu tehnica CAD-CAM de frezare computerizată, augmentare buze și umplere riduri cu acid hialuronic, toate procedurile menite să revitalizeze aspectul facial și să întinerească orice chip.

Estetica este ramura stomatologiei care cuprinde toate manoperele și lucrările necesare pentru reabilitarea estetică a zâmbetului. Este un domeniu extrem de vast, cuprinzând albiri profesionale cu lampă laser, fațete dentare ceramice și coroane ceramice sau pe suport de zirconiu realizate cu tehnica CAD-CAM de frezare computerizată, augmentare buze și umplere riduri cu acid hialuronic, toate procedurile menite să revitalizeze aspectul facial și să întinerească chipul.

De asemenea, poate cuprinde proceduri parodontale de remodelare a gingiei, mărirea coroanei clinice dentare, sau corectarea zâmbetului gingival (când este expusă o zona prea mare de gingie atunci când zâmbim).

Estetica este ramura stomatologiei care cuprinde toate manoperele și lucrările necesare pentru reabilitarea estetică a zâmbetului.

Albirea dentară este o manoperă care se realizează în cabinetul stomatologic şi presupune aplicarea pe dinţi a unui gel pe bază de peroxid de hidrogen. Acesta pătrunde în fisurile naturale ale smalţului şi albeşte structurile dure dentare. Gelul se păstrează pe dinţi aproximativ 45 de minute timp în care funcţionează şi lampa UV care potentează efectul acestuia.

Fațetele și coroanele pot corecta defectele de culoare și malpozițiile ușoare, fiecare însă, având indicații clare. Estetica este o specialitate care este recomandat să meargă mână în mână și cu alte ramuri, cum ar fi ortodonția. Corectarea ortodonțică (cu aparat dentar) a poziției dinților poate fi suficientă, sau poate constitui precursorul tratamentului protetic prin fațete sau coroane. Acestea din urmă sunt și ele de mai multe feluri, fiecare cu indicațiile sale, iar decizia terapeutică o ia medicul ținând cont de aceste indicații și de dorința pacientului.

Estetica facială poate însoți estetica dentară. Astfel, prin injectarea de acid hialuronic putem obține mărirea buzelor, ridicarea pomeților, umplerea ridurilor fine din jurul gurii și ochilor. Acidul hialuronic este considerat cel mai bun material pentru astfel de intervenții datorită caracteristicilor și proprietăților sale. Avanatajul este că nu se resoarbe niciodată total, se integrează frumos în țesuturile unde este injectat, este biocompatibil și efectul său nu este de natură chimică, nu afectează nervii feței sau alte structuri învecinate.

Galerie foto
  • ...