Mirastar - Tamplarie de arta

Usi exterior lemn stratificat

...
GARNITURA

Folosim chedere de etansare la inchiderea foii de usa pe toc si de asezare a sticlei, tabliei din material lemnos pe usa.

...
Procesul de productie

01. Consultanta

Va oferim consultanta in alegerea esentelor de lemn, a feroneriei, a tipului de sticla si a culorilor pentru finisaje, cat si pentru configurarea corecta a usilor dumneavoastra. 


02. Masuratori

Ofertarea se face in baza masuratorilor dumneavoastra urmand ca dupa efectuarea comenzii ferme un specialist Mirastar sa efectueze masuratorile exacte. 


03. Productie

Usile intra in productie la termenul convenit, dupa stabilirea tuturor detaliilor. Punem pret pe mentinerea unui grad de calitate de eceptie si pe respectarea termenelor de livrare. 


04. Livrare si montaj

La cerere asiguram transportul si montarea usilor si ferestrelor din lemn produse de Mirastar, intr-un numar de localitati, in functie de distanta.

 

...
Specificatii tehnice usi de exterior din lemn stratificat

Esente Lemn: pin nordic, stejar, meranti


Sectiune: 68x120mm


Umiditatea lemnului 10-12%


Geam termopan cu grosimi de la 24mm – 36mm, toate tipurile de sticla: Low-E, 4 Season, clar, mat, fumuriu, reflexiv, ornament etc


Geam bipan, tripan


Prag din aluminiu


Protectie cu impregnanti, grund si 3 straturi de lacuri si vopsele pe baza de apa, poliuretanice sau rasini naturale, rezistente la ploaie, inghet si raze UV


Etansare cu garnitura, doua randuri, montata pe cercevea, pentru inchidere etansa


Compartimentare: unul sau doua canate, intr-o gama de dimensiuni

...
Tipuri de usi de exterior din lemn triplu statificat

Usi de intrare standard


Usi cu luminator


Usi de intrare duble


Usi cu pui


Usi armonice

...
Avantajele usilor din lemn triplu stratificat

01. Eleganta

Casele cu usi de intrare din lemn masiv au un aspect vizual inconfundabil, lemnul oferind eleganta, frumusete naturala si senzatia de caldura si confort.


02. Izolare termica

Usile din lemn triplu stratificat asigura o excelenta izolare termica a cladirilor si prezinta o eficienta energetica marita cu un coeficient de transmitere a caldurii (Uw) mic.


03. Izolare Fonica

Usile de intrare din lemn asigura in mod natural o excelenta izolare fonica iar la cele cu ochiuri de geam, se utilizeaza sticla cu grosimi specifice sau folii speciale.

 


04. Durabile

Usile din lemn stratificat au o durata de viata practic nelimitata, lemnul stratificat nefiind afectat de temperaturile extreme si fiind rezistent la intemperii si oscilatii de temperatura.


05. Natural si ecologic

Usile de exterior din lemn masiv sunt executate din unicul material regenerabil si sustenabil, lemnul fiind un material natural si ecologic.


06. Design si finisaje

Usile din lemn pot fi executate intr-un numar nelimitat de modele, cu o paleta de culori foarte bogata, de aproximativ 800 de nuante de impregnanti folosite cu lacuri transparente sau vopsele din paletar RAL si NCS

...
De ce sa alegi Usi din Lemn triplu Stratificat?

Usile termoizolante de exterior din lemn triplu stratificat sunt deosebit de elegante, fiind rezistente in acelasi timp si ofera izolatie fonica si termica sporita.


Sunt durabile si nu ruginesc precum usile din metal sau alte materiale si ofera etanseitate perfecta, avand o rezistenta deosebita la intemperii si oscilatii de temperatura.


Nu sunt afectate de temperaturile extreme si sunt mai putin predispuse la condens decat usile din alte materiale.

...
Avantajele usilor de exterior din lemn stratificat

Izolare termica si fonica sporita


Eleganta si rafinament


Aspect vizual deosebit al intrarilor in cladiri


Pastreaza caracteristicile fatadelor istorice


Cresc valoarea de piata a imobilului


Durabile si rezistente


Ofera etanseitate perfecta la apa si vant


Rezistente la schimbari de temperatura


Lemnul stratificat nu "lucreaza"


Durata de viata indelungata

...
STRUCTURA

Usile termopan sunt executate din lemn triplu-stratificat de diferite esente, uscat la 8-10%, innadit pe lungime, imbinat in dinti. Stratificarea profilelor din lemn are ca scop si rezultat reducerea drastica a posibilitatilor de deformare si crapare a lemnului.


Usile sunt prevazute cu tablii duble. Cele mai apreciate usi de exterior sunt executate din profile de pin nordic, stejar, meranti, eucalipt, semifabricate achizitionate direct de la furnizorul nostru HOLVER S.R.L.


3 scanduri cu grosime de 24 mm

toate straturile imbinate in dinti (distanta dintre imbinari mai mare de 20 mm)

densitate de 520 kg/m3

clasa de duritate (Janka) 940

 

Rezistenta la compresiune 850 daN/cm2

Rezistenta la intindere 5100daN/cm2

Rezistenta la forfecare 420 daN/m3.

 

Material: lemn triplu stratificat uscat la 8-10%.

 

Furnizor lemn: S.C. HOLVER S.R.L.

...
STICLA

Sticla poate fi o componenta importanta a unei usi de exterior, ea putand reprezenta intre circa 80% si 0% din suprafata totala a acestora, functie de modelul ales de dumneavoastra.


La usile de exterior sticla joaca asadar un important rol estetic dar si de izolatie termica, solara si fonica. Pachetul de sticla pentru usile de exterior se realizeaza cu sticla clara, fie cu sticla cu model sablat (hasir, punto, kilim, delta), sau sablat la comanda.

...
PROTECTIE

Utilizarea produselor pe baza de apa pentru tamplaria de exterior si-a castigat renumele prin combinatia perfecta dintre rezistenta in timp si aspectul estetic al produsului finisat. 


Produsele folosite de noi, marca ICA confera elasticitate si rezistenta excelenta in timp, la schimbarile de temperatura si la umiditate.


Usile de exterior sunt tratate cu substante care protejeaza lemnul si impiedica formarea de ciuperci si mucegai, special pigmentate (456 de culori) si avand filtre UV care protejeaza suprafata lemnoasa si impiedica ingalbenirea si degradarea stratului de lac in timp. 


Folosim pe langa baituri, 1 strat grund si doua straturi de lac la interior si bait grund si 3 straturi de lac la exterior.


Produsele folosite de societatea noastra, marca ICA, sunt in concordanta cu standardele europene referitoare la clasificarea finisajelor pentru exterior. Mai multe despre tratarea, pigmentarea si lacuirea tamplariei noastre pentru exterior gasiti pe www.lomilux.ro 
 

...
FERONERIE

Experienta noastra a confirmat ca cea mai robusta feronerie este cea a marcii germane ROTO, numarul unu in Europa, pe care o folosim cu succes de mai multi ani.


Sistemele ROTO indeplinesc cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design, asigurand inchiderea multipunct.


O broasca multipunct asigura o buna inchidere a usii in mai multe puncte, astfel ingreunand deschiderea fortata prin impingerea sau tragerea usii. Mai multe despre sistemele marca ROTO, utilizate de societatea noastra, gasiti pe www.roto-frank.com


Feroneria utilizata de noi este antiefractie cu inchidere pe placa in 5 puncte marca ROTO NT, manere sunt Hoppe Austria, cilindrii si balamalele sunt marca GreenteQ