TCE Holding - Servicii logistice, curierat, casa de expeditii, Bucuresti

Transport Cargo National si International

Solutiile TCE CARGO la dispozitia dumneavoastra prin diferite variante de distributie marfa, gata sa raspunda oricaror nevoi ale pietii :

Distributie Marfa Paletizata prin reteaua Pallex RomaniaDistributie Marfa Paletizata International ( Ungaria , Bulgaria Grecia) prin retea partenera de mare capacitate si vitezaTransport Camioane Complete sau grupaje de marfa catre orice destinatie EuropeanaTransport Marfa Containerizata din China

detalii : +4 031 4344228 sau cargo@tceholding.ro

Curierat TCE National si International

Pentru a obtine cel mai bun nivel de calitate si cel mai bun pret pentru livrarile dumneavoastra, optati pentru unul din serviciile TCE Curier :

Curierat Nationalatunci cand livarile sunt Romania-Romania

Curierat Ecommerceatunci cand aveti un magazin online si doriti sa va extindeti catre Ungaria, Bulgaria , Polonia sau Grecia

Curierat Rutier Internationalcand trimiteti sau aduceti colete din Europa

Curierat Express Aeriancand doriti o expediere rapida catre orice destinatie de pe glob.

detalii : +4 031 4344228 sau curierat@tceholding.ro

 

TCE Cargo asigura livrarea coletelor cu greutatea de peste 50 kg si a marfurilor paletizate la nivel national, timp de livrare 24 - 48 h. Serviciul LTL (Less than Truckload -grupaj) - just in time - se adreseaza clientilor care apreciaza preluarea si livrarea marfurilor din/catre orice destinatie nationala in cel mai scurt timp posibil. De ce CARGO ? - 300 masini de capacitate 7,5 ? 20 tone; - Peste 260.000 paleti livrati anual; - 2 hub-uri centrale ce asigura corss-docking-ul (Bucuresti, Brasov); - Lider de piata pe cargo ? LTL, incepand cu 2006; - Cantitati oricat de mari, livrate cu viteza specifica serviciului de curierat; - Istoric detaliat al livrarilor pe cont client; - Retur documente de insotire a marfii; - Retur ambalaje la solicitarea clientului; - Facturare electronica la cerere; - Urmarire on-line a statusului comenzii; - Livrari nationale din / catre orice destinatie. Avem o experienta de peste 20 de ani care ne recomanda ca singura companie de logistica si curierat express de pe piata nationala capabila sa líveze zilnic orice tip de marfa (de la scrisori la paleti), indiferent de cantitate sau destinatie, la preturi competitive. Asiguram prin rute optime implementarea unei solutii eficiente adaptate pe nevoile de transport ale dvs, incluzand oferte dedicate si personalizate. TCE este solutia pentru : ?optimizarea rutelor de transport la nivel national; ?integrarea ofertei de servicii logistice intr-un singur contract : servicii de curierat national si international, servicii de depozitare, servicii de merchandising; ?eficientizarea costurilor de transport.