Ştiri Anunţul Telefonic
8428 vizite

Comunicat de presă

Comunicat

Având în vedere informaţiile apărute recent în spaţiul public cu privire la urmărirea penală declanşată împotriva societăţii Anunţul Telefonic S.R.L. ca efect al publicării unor anunţuri în rubrica „Matrimoniale”, dorim să adresăm persoanelor interesate următoarele precizări:

Societatea Anunţul Telefonic S.R.L. a desfăşurat încă de la înfiinţarea sa, în anul 1990, activităţi legitime, urmărind să pună la dispoziţia clienţilor săi servicii profesionale de mică publicitate. Prin efortul echipei Anunţul Telefonic, organizarea desăvârşită şi seriozitatea în afaceri, am reuşit să ne situăm constant între cele mai profitabile instituţii de mică publicitate din România, aceste rezultate fiind reflectate în mod direct în contribuţiile achitate regulat statului român.

Credinţa noastră în libertatea de expresie a individului, în particular, şi în libertatea editorială a presei libere, în general, ne-a făcut să nu impunem restricţii, limitări şi să nu discriminăm persoanele fizice sau întreprinderile care, prin intermediul vehiculului de comunicare operat de către Anunţul Telefonic, au dorit să îşi promoveze către public serviciile, afacerile sau intenţiile.

De altfel, chiar şi prin raportare la acuzaţiile aduse societăţii Anunţul Telefonic, subliniem că activităţile noastre, inclusiv în legătură cu anunţurile publicate în rubrica „Matrimoniale”, nu diferă de cele ale altor publicaţii (print sau online).

Am luat act cu surprindere de acuzaţiile organelor judiciare, potrivit cărora, prin serviciile noastre de publicitate, am fi săvârşit infracţiunea de proxenetism.

Subliniem totuşi, faţă de alegaţiile susţinute sau sugerate în articolele de presă, că sub aspectul stării de fapt reţinute de Parchet, situaţia societăţii Anunţul Telefonic este fundamental diferită de cea a celorlalţi inculpaţi din cauza.

Întrucât avem convingerea că actul de justiţie trebuie să prevaleze asupra intereselor personale sau de afaceri, cunoscând totodată modalitatea onestă în care am înţeles să ne conducem operaţiunile, am colaborat cu reprezentanţii instituţiilor statului şi am pus la dispoziţie toate informaţiile şi materialele solicitate în legătură cu obiectul cauzei.

Fiind o investigaţie în desfăşurare, alegem să nu comentăm niciun aspect privitor la demersurile judiciare şi să rămânem încrezători în profesionalismul tuturor părţilor implicate.

În egală măsură însă, ne rezervăm exerciţiul tuturor acţiunilor legale ce ne vor fi disponibile pentru a ne proteja drepturile subiective şi interesele noastre legitime.

07.04.2015
Redacţia Anunţul Telefonic