Viitorul este acum, bătrâne: pantofii sport adidas 4D redefinesc stilul

În ultimul timp, marile companii sportive din întreaga lume au început să acorde tot mai multă atenție segmentului de piață al încălțămintei de alergare de tip lifestyle running sneakers.

Mai exact, o parte a publicului a început mai întâi să ceară astfel de încălțăminte, care să fie potrivite atât pentru a merge la sală sau pentru a alerga pe stradă, cât și pentru a fi folosite ca o pereche de încălțăminte pentru uz urban zilnic. Prin urmare, aceste pantofi ar trebui să aibă un aspect modern și elegant, să fie confortabili la purtat, să amortizeze bine șocurile în timpul alergării, antrenamentelor de fitness și să se potrivească majorității oamenilor din punct de vedere al mărimii.

Modelul adidas 4D

Exact la acest tip de încălțăminte se referă modelul Adidas 4D. În principiu, având autoritate și o bază solidă de fani, dezvoltatorii ar fi putut să creeze pur și simplu încă o versiune de design trendy a încălțămintei de alergare tradiționale, iar cu siguranță majoritatea oamenilor ar fi fost mulțumiți. Dar inginerii companiei au arătat imaginație.

Elementul principal al oricărui pantof, și anume talpa sa, s-a dovedit a fi punctul culminant al gândirii designerului-sportiv.

undefined

Elementele cunoscute ale adidașilor Adidas 4D

Modelul adidas 4D Futurecraft este un adidas futurist, dezvoltat având în vedere datele sportivilor din mai multe generații. Este un pantof inovator, care oferă o experiență unică și foarte interesantă în alergare. 4D împinge alergătorul în regatul tehnologiilor promițătoare, folosind sistemul de captare a mișcării Aramis 3D, care reprezintă mișcările alergătorului pentru a crea o potrivire fără puncte de presiune iritante.

Cea mai importantă caracteristică a pantofului 4D este tehnologia sa Futurecraft, situată în mijlocul tălpii încălțămintei. Este o tehnologie a încălțămintei care nu seamănă cu nicio altă tehnologie de pe piață. Este un proces revoluționar de sinteză digitală a luminii 4D, dezvoltat de Adidas pentru a asigura un nivel ridicat de confort.

Acest adidas a fost creat pentru antrenamentele cross-training și folosește partea superioară Primeknit cu cusături plasate strategic pentru a oferi suport acolo unde este cel mai necesar. Înfășoară piciorul cu o potrivire specializată pentru un suport mai direcționat, care îmbunătățește mișcarea alergătorului. Cusute în zonele de susținere - acestea sunt fibre termopresate cu acoperire din TPU, cusute în pantof pentru a asigura un suport țintit și o rezistență mică.

În același timp, partea superioară a acestui model este fabricată folosind o varietate de materiale provenite din reciclarea deșeurilor, conținând cel puțin 50% materiale reciclate. Acest produs Adidas reprezintă doar una dintre numeroasele inițiative ale brandului pentru a reduce deșeurile și a promova sustenabilitatea. Modelul Adidas 4D este o alegere de excepție dacă îți dorești să te bucuri de avantajele tehnologiei și inovației în industria încălțămintei.

Totul despre talpa revoluționară marca adidas 4D

Adidas experimentează cu imprimarea 3D încă din 2014, încercând să creeze o talpă de nouă generație. În 2017, procesul a făcut un salt semnificativ înainte odată cu introducerea tehnologiei Digital Light Synthesis - aceasta a îmbunătățit viteza și calitatea producției. De atunci, brandul a lansat deja mai multe siluete în seria Adidas 4D, dar modelul Futurecraft 4D este cel mai apropiat de lumea sportului.

Caracteristici ale lansării

Înainte, toate lansările Adidas 4D erau produse în sute sau cel mult câteva mii de perechi și erau interesante mai ales pentru colecționari. În 2019, brandul își îndreaptă atenția spre masivitate, prezentând în sezonul primăvară-vară variante pentru bărbați și femei ale modelului 4D în culori deschise. Sneakerii sunt realizați din Primeknit fără sudură, cu zone de susținere gândite până la milimetru și sunt completați de talpa Continental, a cărei rezistență și fiabilitate se bazează pe 140 de ani de experiență.

Talpa adidas 4D este formată dintr-o rețea geometrică, concepută pentru a amortiza șocurile la aterizare sub orice unghi și pentru a susține mișcarea înainte când este necesar. Este încă o experiență de experimentare - scopul final al Adidas este de a putea crea sneakerși personalizați, având în vedere fiecare pas al fiecărui sportiv. Adidas 4D este o oportunitate de a privi în viitor, care va veni într-un fel sau altul, dar va veni oricum. 

În această ordine de idei, adidașii 4D Futurecraft sunt o inovație revoluționară în alergare, oferind o experiență care depășește limitele timpului prezent. Cu o talpă intermediară cu tehnologie 4D, acești adidași oferă amortizare, stabilitate și tracțiune superioare pentru alergătorii urbani, adaptându-se perfect la fiecare mișcare.

277 vizualizari 27.02.2024
Distribuie articolul