Publyo Pro: Soluția de top pentru advertoriale

În lumea dinamică a marketingului digital, Publyo Pro a devenit un nume sinonim cu inovația și succesul.

Cu mândrie anunțăm faptul că 40 de agenții au ales deja Publyo Pro pentru a-și desfășura campaniile de advertoriale.

undefined

Acest număr impresionant de parteneriate subliniază calitatea și eficacitatea serviciilor noastre, consolidând poziția Publyo ca lider în industrie.

Alegerea excelenței:

Alegerea făcută de aceste 40 de agenții nu este întâmplătoare. Publyo Pro oferă o suită de unelte și servicii care permit agențiilor să creeze și să distribuie conținut de înaltă calitate.

Acest lucru este esențial într-o lume unde conținutul nu doar că trebuie să fie atractiv și angajant, dar și să ajungă eficient la publicul țintă.

Oferind mai mult decât era așteptat:

Cu noul upgrade care va fi disponibil din ianuarie 2024, Publyo Pro își extinde și mai mult capacitățile.

Această actualizare include 60 de site-uri bonus, permitând publicarea a până la 120 de articole pe an. Această expansiune, evaluată la peste 7000 de euro, oferă agențiilor oportunități neegalate de a-și extinde și diversifica campaniile de advertoriale.

Impactul în marketingul digital:

Publyo Pro nu doar că oferă o platformă robustă pentru campanii de advertoriale, dar redefinește și standardele pentru marketingul de conținut.

Având la dispoziție mai multe site-uri pentru publicarea conținutului, agențiile pot acum să abordeze strategii mai complexe și să atingă segmente de piață diverse.

Această flexibilitate și capacitate extinsă sunt esențiale într-un peisaj digital unde diversitatea și personalizarea sunt cheia succesului.

Povestea de succes a agențiilor partenere:

Multe dintre cele 40 de agenții care au ales Publyo Pro au raportat deja succesul remarcabil al campaniilor lor. Aceste povești de succes nu sunt doar dovezi ale eficacității platformei noastre, dar și mărturii ale modului în care inovația și suportul dedicat pot transforma strategiile de marketing.

Publyo Pro continuă să fie un partener de încredere pentru agențiile de marketing digital.

Cu noul nostru upgrade, suntem mai hotărâți ca niciodată să oferim servicii excepționale și să sprijinim agențiile în atingerea obiectivelor lor de marketing.

Ne mândrim cu aceste parteneriate și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum vor crește și se vor dezvolta aceste relații în viitor.

Păreri de la experți:

undefined

Vlad Cristian Gongu, SEO Manager la TheMarkers, împărtășește perspectiva sa asupra Publyo PRO: "Scăderea cheltuielilor departamentului se traduce prin prețuri mai bune pe care le putem oferi clienților noștri actuali și potențiali, motiv pentru care am reușit să nu majorăm bugetele proiectelor active doar pentru a compensa scumpirile din piață din ultimii ani.

Apoi, scăderea cheltuielilor departamentului SEO vine și din eficiența cu care lucrăm, iar platforma Publyo ne-a oferit soluții simple și rapide."

undefined

Sorin Vilcea, CEO al Clickbrainiacs, adaugă: "Strategia de link building a devenit pentru noi una mult mai relaxată. De mult am vrut să spun 'La revedere' site-urilor unde așteptam cu zilele, doar ca să primesc advertoriale fără link, cu imagini puse anapoda și alte inconveniente.

Având în vedere numărul ridicat de clienți cu care colaborăm pe zona de link building, aceste întârzieri se pot dovedi a fi în detrimentul relațiilor noastre profesionale. Cred că știi, la rândul tău, că pentru mulți clienți advertorialele reprezintă o carte de vizită a business-ului, motiv pentru care încercăm să le publicăm într-un mod cât mai organizat și profesionist, lucru care acum este perfect posibil!"

undefined

Tudor Popescu - Head of Strategy & BD - Organic Agency “Secretul oricărei afaceri de succes stă în oameni, atât în echipa, cât și în parteneri sau furnizori. Recomand cu căldură tuturor să își găsească parteneri de încredere precum Publyo, care să îi sprijine în demersul lor de a construi afaceri de excepție.”

431 vizualizari 08.01.2024
Distribuie articolul