Femei antreprenori într-o lume a bărbaților!

Viviana Pățea - Antreprenor funerar ProFian - Servicii funerare Calea Floreasca

undefined

 

Există foarte multe afaceri de succes, majoritatea conduse de antreprenori bărbați.

Există domenii de business diferite, majoritatea construite într-o lume a bărbaților.

Astăzi abordăm un domeniu în care nu oricine poate lucra și care din punctul de vedere al multor persoane, este un domeniu dedicat bărbaților, domeniul serviciilor funerare.

Serviciile funerare în general fac parte dintr-o categorie de business destul de rigidă, dedicată celor care au puterea emoțională adecvată pentru implicarea în acest domeniu. Bărbații sunt recunoscuti pentru abordarea unei astfel de afaceri datorită caracterului masculin puternic care ar trebui să stea la baza prestării unor servicii de calitate în domeniul funerar.

Surprinzător, există și femei antreprenori funerari.

Am avut un mic interviu cu doamna Pățea Viviana, antreprenor funerar al ProFian - servicii funerare Calea Floreasca, clienta noastră de pe Anunțul.ro, pentru a ne dezvălui câteva beneficii și atuuri ale implicării unei femei în domeniul funerar.

undefined

 

Iată câteva beneficiile regăsite în colaborarea cu o femeie antreprenor funerar dezvăluite de Servicii funerare Calea Floreasca - ProFian

1. Profesionalism - o femeie este atentă la detalii; perfecționistă în tot ceea ce face; discretă; nu stresează, ci rezolvă imediat orice problemă, este calmă și întotdeauna oferă empatie tuturor celor cu care colaborează.

2. Respect - o femeie este învățată să respecte totul din jur pentru că doar o femeie are capacitatea de a respecta fiecare postură în care etapele vietii o duc: fiică, soție, mamă! De aceea, cu siguranță o femeie va respecta fiecare poveste de viață întâlnită și fiecare familie îndurerată cu care va intra în contact.

3. Originalitate - autenticitatea este calitatea care definește latura feminină în viață. Colaborarea cu o femeie în domeniul funerar, cu siguranță se va remarca prin originalitatea și autenticitatea fiecărui pachet funerar în parte

4. Fermitatea - o femeie antreprenor funerar întotdeauna hotărâtă, sigură pe acțiunile sale, va da dovadă de tărie morală si mai ales statornicie. Cu siguranță, alegerea unei opinii feminine într-un moment de cumpana te va ajuta să depășești cu mai multa forta momentul de răscruce din viata ta

5. Implicare - o femeie iubește implicarea. Pentru o femeie, implicarea este întotdeauna 100% precisă și completă, cu atât mai mult în situația unei eveniment dureros care necesita multa implicare și suport neconditionat oferit celor cu sufletul îndurerat.

6. Adaptabilitate - prin natura femeii și scopul suprem primit în aceasta viata, acela de a fii MAMĂ, o femeie demonstrează ca se poate adapta în orice situație critica, noua sau aproape imposibil de gestionat.

7. Normalitate - în general, în viata de zi cu zi, o femeie se izbeste de normalitate. Oricât de visătoare ar deveni, se trezește la realitate; oricât de melodramatica ar deveni, se trezește la realitate; indiferent de probleme, ia viata în propriile mâini și depășește orice situație întâlnită, fix asa cum ar trebuie sa arate normalitatea.

undefined

Astăzi, am dezvaluit câteva beneficii ale implicării unei femei într o afacere rigidă si plină de tristețe, dar și atuurile esențiale care definesc colaborarea cu o femeie în domeniul dur al serviciilor funerare.

undefined

Mai mult de atât, ProFian - Servicii funerare Calea Floreasca ne-a dezvăluit că fiecare dintre beneficiile regăsite mai sus exprima defapt cuvintele de multumire și feedback ul exprimat de fiecare client ProFian fața de colaborarea cu femeia Antreprenor funerar, Viviana Pățea!

undefined

2.055 vizualizari 25.11.2021
Distribuie articolul