Despre Tuningro si Rtt Distribution Pascani

Tuningro Rtt Distribution este o companie din industria auto care se ocupa cu import si distributie accesorii auto pentru cele mai cunoscute marci auto.

undefined

Echipa Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL, este importatoare pe toate categoriile de accesorii auto atat pe partea exterioara cat si interioara a autovehiculelor.RTT DISTRIBUTION ofera solutii de distributie a catalogului propriu de accesorii auto brandul propriu Tuningro.

Brandul nostru Tuningro in care credem cu tarie si ne investim parte din noi, dorim sa multumim fiecare client in parte oferind accesorii auto de calitate superioara si la un pret de achizitie accesbil, asa incat fiecare persoana ca isi doreste un accesoriu auto tuningro sa il poata cumpara fara prea mare efort financiar.

Sustenabilitatea pentru Tuningro.ro înseamna concentrarea pe conducerea afacerii în mod responsabil, eficient si într-un mod inovator. Ne angajam sa cream o valoare pe termen lung pentru companie si pentru partile interesate, respectând mediul, sprijinind comunitatile în care ne desfasuram activitatea.

La Tuningro.ro, avem o lunga traditie de comportament responsabil fata de angajati, mediu si societate.
Sustenabilitatea pentru RTT DISTRIBUTION SRL înseamna sa ne concentram pe conducerea afacerii noastre în mod responsabil, eficient si inovator. Ne angajam sa cream valoare pe termen lung pentru companie si pentru partile interesate, respectând mediul, sprijinind comunitatile în care ne desfasuram activitatea si contribuind la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabila ale Tuningro.ro

Produsele Tuningro.ro au o apreciere din ce in ce mai ridicata in randul clientilor care cumpara produsele noastre, marturie o stau recenziile lasate pe google la locatia noastra RTT DISTRIBUTION PASCANI TUNINGRO PASCANI.


Din gama de acceosorii Tuningro.ro fac parte urmtoarele categorii:

  • Aparatori noroi marca Tuningro.ro Rtt distibution srl, fabricate in Polonia
  • Huse scaune dedicate marca Tuningro.ro RTT DISTRIBUTION SRL fabricate in Polonia si Germania.
  • Ornamente inox exaterior marca  Tuningro.ro RTT DISTRIBUTION SRL fabricate in Germania.
  • Prelate auto  marca Tuningro.ro RTT DISTRIBUTION SRL fabricate in Polonia si Germania.
  • Becuri xenon marcile Phlips si Osram importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Truse medicale fabricate in Belarus importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Elemente optice, faruri, stopuri pentru 200 de modele de autoutilitare importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Uleiuri si solutii chimice pentru cosmetizarea interiorului cat si exeteriorului masini  importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Bare portbagaj pentru 2500 de autovehicule importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.
  • Covorase de interior pentru 2500 de autovehicule importate direct de catre RTT DISTRIBUTION SRL ,marca a brandului Tuningro.


Pentru a consulta  intreaga oferta va rugam sa accesatii www.tuningro.ro sau RTT DISTRIBUTION SRL

Toate produsele vandute pe www.tuningro.ro beneficiaza de termen de retur de 14 zile conform oug 34/2014,adica daca un client este nemultumit de produsul achizitionat il poate returna si primi bani pe produs inapoi insa aceste cazuri sunt foarte rare deoarece ne straduim ca toti clienti sa fie multumiti.

Pentru a lua legatura cu echipa Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL Pascani este necesar sa ne trimite-ti un email pe adresa de suport@tuningro.ro
Echipa de suport care are in sarcina departamentul relatii cu clienti din cadrul Tuningro va raspunde prompt la fiecare solicitare venita pe adresa de email suport@tuningro.ro atat pentru colaboratori cat si pentru clientii.

Ne bucuram nespuns cat produsele noastre ajung peste tot in tara si dorim sa transmite-ti bucurie si satisfactia calitati produselor Tuningro.ro la fiecare client in parte.

undefined

 

undefined

 

undefined


Depozitul nostru se afla in Pascani jud iasi, avand puncte de defacere in toata tara prin intermediul firmelor de transport care asigura livrarea comenzilor catre clienti Tuningro in cel mult 24-48h.

Viziunea Tuningro este ca fiecare posesor de automobil sa cumpere produsele noastre si sa se bucure de calitatea acestora.
Suntem transparenti si oferim solutii viabile la orice solicitare venita din partea clientului si ne bucuram tot timpul atunci cand nevoile lui se contopesc cu produsele pe care le avem in stock nostru zilnic.

Extra informatii despre Tuningro si RTT DISTRIBUTION SRL 

Reprezentanti legali ai Tuningro-RTT Distribution srl, trag un semnal de alarm asupra unor informatii false care cirucla in mediul online despre faptul ca o pagina de facebook anonima si un ziar local din judetul iasi au publicat despre Tuningro si AFLOAREI Razvan fondatorul Tuningro informatii false si total eronat precum pe saitul nostru tuningro are avea loc inselatorii cu produse auto.

Tin sa va precizes ca depozitul Tuningro se ocupa doar cu activitati legale si crestine si ofera produse de calitate tuturor clientilor sai si mai mult Tuningro ofera fiecarui client drept de retur 14 zile de la data cumparari adica daca clientul este nemultumit de produs  acesta poate returna produsul in termenul legal de 14 zile conform oug34/2014 iar suma de bani va fi returnata in contul bancar al clientului in cel mult 30 de zile.

Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL nu se ocupa cu inselatorii online ci se ocupa cu import si distributie de accesorii auto de cea mai buna calitate.

Tragem un semnal de alarma si va informam sa va interesati din surse sigure asupra informatiilor despre Tuningro, RTT DISTRIBUTION si fondatorul Afloarei Razvan.

In consecinta RTT DISTRIBUTION SRL si Afloarei Razvan au inaintat proces civil impotrivra pagini de facebook si a ziarului local, care au expus in mod intetionat informatii false.

Procesul este castigat in totalitate si vom reveni cu decizia judecatorie Pascani.

Noi echipa Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL ne staduim tot timpul sa multumim fiecare client in partea si deaceia punem sulfet in ficare comanda pe care o trimite-m clientilor nostri si stim un lucru clar tot ce facem , facem din pasiuni si iubire fata de oameni, iar in spatele nostru sta Bunul Dumnezeu care ne inspira in fiecare zi cum sa fim mai buni in cea ce facem.

 

2.227 vizualizari 08.09.2021
Distribuie articolul