Creative Mixes – combinații la modă surprinzătoare și elegante

Te-ai plictisit de hainele tale? Te simți blocat într-o rutină a modei, purtând aceleași stiluri și ținute vechi din nou și din nou? De ce să nu încerci altceva – amestecă și combină.

undefined

Cu asocierea potrivită de piese vestimentare poți crea look-uri complet noi, unice și elegante deopotrivă. Nu este atât de greu pe cum pare, nu trebuie să te lași intimidat. Nu trebuie să fii expert în modă sau să ai o garderobă nelimitată pentru a asocia diferite piese vestimentare. Ai nevoie doar de puțină creativitate, o minte deschisă și acest articol.

Folosește aceeași paletă de culori

Una din cele mai ușoare modalități de a amesteca și asorta hainele? Rămâi la aceeași paletă de culori. Nu îți fă griji, nu vorbim despre ținute complet monocrome. În schimb, te poți inspira din culorile unui bol cu fructe foarte bine aprovizionat – albastru, verde, portocaliu, galben. Dacă optezi pentru o ținută cu vibrații albastre însă nu vreo să iasă prea asortată încearcă să adaugi câteva piese care au variații ale aceleiași nuanțe - gândește-te la albastru deschis și albastru marin. Sau asociați culori mai strălucitoare, cum ar fi galben neon și roz pastel, pentru o explozie neașteptată de culoare! Asortează întreaga ținută cu o pereche de New Balance 574 și vei obține o ținută deosebită.

undefined

Amestecă și asortează diferite materiale

Te-ai săturat să porți aceleași haine zi de zi? Cauți o modalitate de a adăuga un pic de zvâc în dulapul tău? Ce-ar fi să încerci o combinație de materiale? Este mult mai ușor decât pare și poate da instantaneu oricărui look scânteia de care are nevoie. Amestecarea diferitelor materiale, cum ar fi pielea, dantela, inul și catifeaua, necesită puțină finețe, dar dacă o faci cum trebuie, poți obține ceva cu totul atrăgător. De exemplu, poți asorta un pulover moale cu niște pantaloni din piele suplă. Sau asortează o jachetă din denim cu o pereche de chinos și o pereche de New Balance 2002R.

Concentrează-te pe proporții și stiluri

Atunci când vine vorba de crearea unor noi ținute, proporțiile și stilul sunt esențiale. La urma urmei, nimeni nu vrea să fie surprins în moda de anul trecut! De aceea, este important să fii atent la articolele care vor merge împreună și care vor arăta proaspăt. Să știi ce se potrivește cu ce poate fi o provocare, dar vestea bună este că există câteva sfaturi simple pe care le poți folosi pentru a obține rezultate excelente:

  1. Investește în articole de bază din garderobă, cum ar fi blazerele, topurile neutre și pantalonii.
  2. Asumă-ți riscuri prin asocierea unor articole neașteptate, cum ar fi o rochie formală cu adidași sau pantaloni de jogging cu un crop top.
  3. Joacă-te cu siluete precum puloverele supradimensionate și blugii.
  4. Alege cu grijă accesoriile pentru a finaliza look-ul, cum ar fi cerceii statement sau culorile îndrăznețe ale lacului de unghii.
  5. Ieși din zona de confort și experimentează cu diferite culori și țesături pe care le poți asorta cu o pereche de New Balance 5740.

Odată ce ai stăpânit elementele de bază ale combinării și asortării, este timpul să devii creativă. Încearcă să experimentezi combinații neașteptate, cum ar fi combinarea bulinelor și a dungilor sau combinarea cizmelor cu o pereche de pantaloni scurți de blugi. Posibilitățile sunt infinite! Și dacă încă mai ai nevoie de ajutor, nu-ți face griji - internetul este plin de idei care te vor ajuta să-ți îmbunătățești stilul în cel mai scurt timp.

După cum poți vedea, combinarea și asortarea hainelor este o modalitate ușoară de a crea un nou look fără a cheltui o avere la cumpărături. Așa că dă-i drumul, fă o razie în garderoba ta și transformă ținuta pe care o ai deja. Cine știe, s-ar putea să descoperi că ai un dulap plin de potențiale capodopere ale modei - fără a fi nevoie de cumpărături.

566 vizualizari 12.08.2023
Distribuie articolul