Black Friday la Anunțul Telefonic – ai cu 30-50% mai multe șanse să-ți sune telefonul

La Anunțul Telefonic, Black Friday e și pentru vânzători, nu numai pentru cumpărători.

undefined

De vineri, 11 noiembrie și până luni 14 noiembrie inclusiv, Anunțul Telefonic vă oferă bonusuri între 30% și 50% la sumele plătite pentru alimentarea contului. Aveți, deci, cu 30-50% mai multe șanse să vă sune telefonul și să încheiați tranzacția dorită, folosind sumele oferite în plus de Anunțul Telefonic ca să vă faceți anunțurile mai vizibile.

 

 Care sunt bonusurile*

 Concret, bonusurile oferite de Anunțul Telefonic sunt următoarele:

 ► La 50 de lei încărcați în cont
     primiți bonus 15 lei (30%)

 ► La 100 de lei încărcați în cont
     primiți bonus 30 lei (30%)

 ► La 500 de lei încărcați în cont
     primiți bonus 200 lei (40%)

 ► La 1.000 de lei încărcați în cont
     primiți bonus 400 lei (40%)

 ► La 2.500 lei încărcați în cont
     primiți bonus 1.250 de lei (50%)

 ► La 5.000 lei încărcați în cont
     primiți bonus 2.500 lei (50%)

undefined

 

 

Cum funcționează campania

Așadar, pentru fiecare leu cheltuit pe Anunțul Telefonic pentru a va alimenta contul, noi vă adăugăm în cont între 30 și 50 de bani. În cazul celei mai mici sume, de exemplu, pentru 50 de lei plătiți primiți 15 lei, cu care puteți să vă cumpărați de trei ori poziția „primul în lista” pentru anunțul dumneavoastră. Vă creșteți astfel de trei ori șansele de a vinde, închiria sau promova produsul din anunț. Și asta contează dacă așteptați deja de câteva săptămâni să închiriați garsoniera aia.

La 100 de lei primiți contravaloarea a încă trei anunțuri cu valabilitate de 7 zile sau de șase ori poziția „primul în listă”.

La 2.500-5.000 de lei plătiți primiți șanse … fără număr. Puteți să fiți primul în listă până la anul!

 

Bonus surpriză pentru clienții business

Și pentru că nu discriminăm când oferim bonusuri, îi invităm pe clienții noștri business să ne contacteze pentru a-și primi bonusurile personalizate. Garantăm că nu rămâne nimeni nerăsplătit și nu trece Black Friday fără să vă primiți cadoul din partea Anunțul Telefonic. Tot ce trebuie să faceți este să ne dați un telefon.

*Campania este valabilă pentru alimentarea contului numai pentru tranzactiile finalizate în perioada cuprinsă între ziua de vineri, 11 noiembrie, ora 00 și luni, 14 noiembrie ora 12 noaptea.

Bonusurile oferite vă rămân în cont și după această dată, pe termen nelimitat. Puteți să le folosiți când și cum doriți.

 

 

3.164 vizualizari 10.11.2022
Distribuie articolul
Reproducerea partiala sau integrala a informatiilor sau imaginilor prezentate in acest articol, fara acordul scris al SC Anuntul Telefonic SRL, constituie incalcarea drepturilor de autor detinute de SC Anuntul Telefonic SRL, urmand a se raspunde pentru daunele provocate conform legilor romanesti aflate in vigoare.