Anuntul.ro îți oferă acces gratuit la Salonul Imobiliar București 2023

Salonul Imobiliar București, primul și cel mai mare eveniment imobiliar al lui 2023, vă așteaptă la Palatul Parlamentului între 5-7 mai cu atât de multe tentații încât va fi imposibil să plecați de acolo cu mâna goală; intrați gratuit cu Anunțul Telefonic

undefined

Salonul Imobiliar București (SIB) 2023 va fi mai degrabă o destinație pentru week-end-ul 5-7 mai, decât un târg banal de case, pentru că vizitatorii și expozanții, deopotrivă, vor avea acolo atât de multe tentații la dispoziție încât va fi practic imposibil să pleci cu mâna goală acasă. Fie că e vorba de cumpărat efectiv o casă – lucru mare și greu – de închiriat un apartament, de mobilat o garsonieră sau doar de degustat un vin, o înghețată sau de băut o cafea cu un specialist de la care vei afla cum să-ți faci oferta tentantă pentru public. Toate astea se vor petrece într-o ambianță plăcută, mai degrabă de mall decât de târg, după cum insistă organizatorii, în trei săli mari din Palatul Parlamentului (și acolo sunt săli mari, după cum se știe), cu acces chiar pe la intrarea principală, dintre Bulevardul Unirii, adică pe acolo pe unde numai oaspeții internaționali de rang înalt sunt primiți.

Și dacă tot vorbim de acces, să începem cu această veste: în mod normal intrarea la SIB 2023 costă 20 de lei, dar dacă sunteți cu adevărat interesați de imobiliare și spuneți la intrare parola magică „anuntul.ro” aveți acces gratuit. De asemenea, parcarea este gratuită pentru vizitatori, în curtea Parlamentului.

undefined

Vizitatorii sunt INVITATI să exploreze ofertele, să le cântărească sau să se inspire din ele pentru propriile afaceri. Pentru că, la SIB 2023 vor fi expuse atât construcții noi, cât și case vechi, se vor vinde sau închiria, se vor oferi informații utile despre tendințele din piața imobiliară, fie că vorbim de cumpărarea primei locuințe, de închiriere sau de achiziția unei case ca investiție, în România sau în străinătate.

Iar ca să fie și mai tentant acest mall imobiliar, vizitatorii vor avea la dispoziție și o masă cu jetoane cu premii de până la 5000 de euro. În cazul fericit în care bateți palma cu un dezvoltator chiar în timpul târgului și veniți cu contractul semnat la organizatori în prima săptămână după târg, veți fi premiat, de asemenea, cu 500 de euro pentru asta.

Și pentru expozanți există o seamă de beneficii: începând cu sistemul de acces bine controlat, care oferă o imagine clară a nivelului de expunere a ofertei, continuând cu o amenajare de lux și sfârșind cu o promovare și comunicare în presa generală și pe toate canalelele media și social media.

Judecând după datele demografice, culese de organizatori la edițiile precedente ale SIB, vizitatorul obișnuit de SIB este o femeie (53%), de 40-50 de ani (32%), din București/Ilfov (72%), are studii superioare (59%), un venit anual pe familie cuprins între 10.000 și 20.000 de euro (39%), caută în medie un apartament (82%) cu două camere (32%) și e dispusă să aloce 100-200.000 de euro pentru o investiție imobiliară (45%).

Organizatorii estimează că cei peste o sută de expozanții la SIB vor veni în contact cu aproximativ 6.000 de vizitatori în week-end-ul 5-7 mai 2023. Prețul apartamentelor găsite aici pornește de la 36.500 de euro.

Prețul închirierii unui stand la SIB 2023 este de 169 euro/mp, plus 100 euro/ediție, taxa de participare. Prețul pe mp scade dacă achiziționați un pachet pentru două ediții consecutive – la 139 euro/mp – sau pentru trei ediții consecutive – la 119 Eur/mp.

Vă așteptăm la SIB 2023 și la standul Anunțul Telefonic, cu un ziar gratuit, o vorbă bună și câteva mii de oferte imobiliare, auto și nu numai. Nu uitați parola de acces gratuit: anuntul.ro!

undefined

613 vizualizari
Distribuie articolul