Soft Skills Training - Curs Manager de Proiect Bucuresti

Curs Inspector Resurse Umane

Participând la  Cursul Inspector Resurse Umane veti întelege mecansimele de functionare ale domeniului resurselor umane, veti primi trucuri de gestionare a personalului si a dificultatilor pe care le întâmpinati.Certificatul obtinut în urma absolvirii acestui curs confera dreptul, conform noului Cod al Muncii  (2011), sa gestionati resursele umane prin completarea si depunerea online a evidentelor de personal în REVISAL. Astfel cursul este unul interactiv, cu multe aplicatii practice, participantii fiind încurajati pe întreaga perioada de desfasurare  sa se implice activ în activitatile practice.

Cursul “Inspector resurse umane” (cod COR 333304, cod COR vechi 342304) este un curs de specializare cu certificare ANC (Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).

Confom legislatiei în vigoare acest curs acreditat este obligatoriu sa fie urmat de catre cel putin o persoana din cadrul fiecarei companii sau institutii publice. De asemenea, cursul certifica totodata si competentele de operare PC solicitate prin noua hotarare de guvern ca urmare a modificarii art 34. din Codul Muncii.

La finalul cursului acreditat de Inspector Resurse Umane, absolventii, datorita pregatirii teoretice si practice din timpul cursului, vor fi capabili sa gestioneze corect procedurile necesare activitatii de resurse umane.

Cursantii vor fi de asemenea instruiti sa gestioneze documentele din departament, sa deprinda abilitatile de informare si documentare privind modificarile legislative, sa mentina si sa gestioneze relatia cu autoritatile publice arondate Ministerului Muncii si cu Inspectoratul Teritorial de Munca si sa gestioneze REVISAL (angajari, concedieri si modificari de contracte conform noilor prevederi ale Codului Muncii)

 STRUCTURA CURSULUI

Modulul 1: Recrutarea personalului si gestionarea documentelor de evidenta a personalului.

1. Întocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului 2. Organizarea recrutarii si selectiei personalului 3. Întocmirea statului de plata pentru personalul încadrat

Modulul 2: Îmbunatatirea competentelor de lucru în echipa în concordanta cu dezvoltarea profesionala

1. Lucrul în echipa 2. Dezvoltarea profesionala

Modulul 3: Planificarea activitatii proprii în concordanta cu sarcinile zilnice

1. Oferirea informatiilor privind problemele de personal 2. Planificarea activitatii proprii 3. Administrarea bazei de date de evidenta a personalului utilizând PC-ul Înscrie-te acum!

Galerie foto
  • ...