Rotary Constructii - Constructii si reabilitari cladiri, Bucuresti

Despre Rotary Constructii

Rotary Constructii este o companie de top în domeniul constructiilor din România. Rotary Constructii S.R.L. se afla în Bucuresti, cu sediul în str. Parcului nr. 77 iar cladirea de biroul este localizata în str. Lucian Blaga nr. 4, Sector 3, Bucuresti.

Rotary Constructii a fost înfiintata în anul 1991 ca o afacere de familie. În cei peste 20 de ani de la înfiintare, clientii nostri au învatat sa se bazeze pe noi, ceea ce a condus la o crestere anuals a cotei de piata. Compania se evidentiaza prin rolul de lider piata locala datorita unui flux de clienti constant si unui lung si impresionant record de proiecte finalizate cu succes, precum spitale, statii de epurare, canalizare, retele de apa, monumente si/sau restaurari de cladiri, constructii sau consolidari de cladiri rezidentiale, centre comerciale, cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, universitati, hoteluri si instalatii industriale.

Strategia noastra se bazeaza pe o multitudine de tehnologii si dezvoltare de abilitati care ne permit sa elaboram solutii fiabile, realizabile si rentabile.Compania beneficiaza de organizare eficienta si bine structurata.Comunitatea de experti în constructii cu solutii inovatoare si avansate din punct de vedere tehnologic permite companiei sa mentina avantaje competitive si sa obtina contracte noi.