Generali Romania Asigurare Reasigurare

Asigurari Persoane juridice

Transport
Bunurile si valorile sunt esenta afacerii tale. De aceea este bine ca orice s-ar intampla in timpul transportului sa stii ca esti la adapost de eventuale pagube nedorite.  Marfuri Aplica acumAlege asigurarea Cargo de la Generali, pentru a nu lasa la voia intamplarii riscul de accident, sau de pierdere a marfurilor. Valori Aplica acumO asigurare specifica, care acopera riscurile pierderii de valori, a fost special conceputa pentru te proteja in situatia in care evenimentele neprevazute p..
Asigurarea pentru angajati
Un angajat multumit este un angajat productiv, care lucreaza intr-un mediu relaxat, optim si care se simte rasplatit pentru munca depusa.Nevoia de siguranta este cu atat mai semnificativa intr-un sistem cu o protectie sociala deficitara.In caz de invaliditate, interventii chirurgicale, deces sau spitalizare, sistemul de stat nu acopera suficient nevoile financiare ale oamenilor, iar nivelul mediu al pensiei garantate de stat este departe de a fi suficient.Acum iti oferim instrumentele eficiente ..
Raspundere civila
Responsabilitatea in mediul de afaceri poate decurge din diverse activitati care implica decizii importante sau actiuni de impact. Alege o asigurare de raspundere civila adaptata functiei tale. Generala Aplica acumAi o afacere in domeniul comercial, de productie sau prestari servicii? Acitivitatea ta si a companiei tale poate afecta terte persoane? Acum te poti pune la adapost de aceste riscuri. Manager Aplica acumFunctia de director executiv sau administrator implica o responsabilitate deos..
Asigurari Auto
Angajatii tai sunt mereu in miscare, in deplasari la clienti, in vizite pe santiere de lucru ori, batand orasul in lung si-n lat pentru a-si duce la indeplinire obiectivele.Poate ca angajatii tai transporta oameni sau bunuri si marfuri, pentru ca acesta este obiectul de activitate al firmei.Desi ai incredere in ei, ai nevoie de o masura de siguranta suplimentara pentru a sti ca, daca apar intamplari neprevazute, ai toata flota de masini la dispozitie.  CASCO Aplica acum Ai cei mai buni s..
IMM
Ai pornit de jos in cariera ta, cu oameni putini, renuntatand ani la rand la profit pentru a-ti motiva angajatii, reinvestind cam tot ce-ai castigat.Ti-ai propus ca, pe termen mediu, sa cresti si sa dezvolti unul dintre cele mai promitatoare business-uri de pe nisa ta si muncesti zi de zi pentru a-ti vedea visul implinit.Numarul clientilor multumiti de serviciile pe care le oferi, care cred in tine si se intorc pentru a-ti da proiecte suplimentare, este din ce in ce mai mare.Ai angajat oameni no..
Asigurari pentru birouri si cabinete profesionale
Esti profesionist, si stii ca imaginea este mereu foarte importanta. Te interesezi cum sa o imbunatatesti constant si stii ca orice detaliu conteaza.De aceea, biroul sau cabinetul tau profesional are nevoie de un sediu bine pus la punct. E locul in care vei semna contracte importante si una dintre cele mai de seama investitii.Stii valoarea muncii tale si stii ce costuri a implicat noul sediu. Iti doresti, asadar, sa stii ca niciun eveniment neprevazut nu-ti va tulbura activitatea.La Generali, ne..
Asigurari tehnice
Afacerea ta depinde de buna functionare a echipamentelor, masinilor sau utilajelor. Fie ca administrezi o afacere de productie, sau angajatii tai folosesc echipamente electronice de birou, intreruperea functionarii acestorea poate duce la pierderi semnificative. Masini si utilaje de santier Aplica acumProtejeaza-ti investitia in masini si utilaje! Echipamente electronice Aplica acumPoti asigura toate tipurile de echipamente electronice! Avarii accidentale Aplica acumPentru acoperirea riscu..