Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti

Agrement

Agrement Fitness
PROGRAM INCEPÂND CU DATA DE 11.02.2021 Luni – vineri: 7:00 – 21:00 Sâmbata: 8:00 – 20:00 Duminica: 8:00 – 18:00 TARIFE: 1. O SINGURA INTRARE One Day : 20 lei (acces nelimitat pentru o singura zi, în timpul programului de functionare a salii) 2. ABONAMENTE INDIVIDUALE Full Time (acces nelimitat timp de o luna, de luni pâna duminica, în programul de functionare al salii): 150 lei Day Time (acces nelimitat timp de o luna, de luni p&acir..
Agrement Tenis
ACCESUL LA TERENURILE DE TENIS ALE C.S. DINAMO BUCURESTI TARIFE AGREMENT - Începând cu 01.11.2020 Luni - vineri                        06:00 - 18:00                          65 lei                                             18:00 - 24:00   &nbs..
Agrement Natatie
Înscrierea copiilor la cursurile de initiere înot se va face numai cu prezentarea avizului medical eliberat de medicul de familie, din care sa reiasa ca sunt apti de efort fizic si nu prezinta boli infecto-contagioase.  În urma deciziei conducerii CS Dinamo, ultima intrare pentru activitatile de agrement, în incinta Bazinului olimpic acoperit ”Anatolie Grintescu – Dinamo”, va avea loc la ora 21:00, urmând ca iesirea sa se faca pâna la o..
Agrement Atletism
ACCESUL LA PISTA DE ATLETISM A C.S. DINAMO BUCURESTI ATENTIE! Incepand de vineri, 5 august 2020, accesul pe pista de atletism, pentru public, se asigura numai pe la poarta de la tabela electronica, contra cost. Accesul pe pista de atletism între orele 08:00 - 10:00 se face în baza abonamentului saptamânal/ lunar sau în baza biletului procurat în ziua anterioara. Plata se poate face la: - casieria din incinta bazinului acoperit de înot între orele 10:..
Agrement Fotbal
PROGRAM Luni – duminica: dupa ora 20:00 TARIF Teren suprafata artificiala -544 lei/h – tot terenul (dimensiuni standard pentru jocul de fotbal) -136 lei/h – ¼ din teren Pentru cei interesati sa joace fotbal pe un teren de exceptie, în tariful afisat sunt incluse utilitatile: accesul la vestiare, instalatia de iluminat (nocturna), dusuri. Teren iarba naturala Florea Dumitrache -1.250 lei/h Teren iarba naturala Piti Varga -1.200 lei/h..
Hidrokinetoterapie
ÎNOT TERAPEUTIC SI HIDROKINETOTERAPIE Începând cu 27 martie 2017, CS Dinamo deschide cursuri de înot terapeutic - hidrokinetoterapie, la Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grintescu. Înotul terapeutic se utilizeaza în scop preventiv si terapeutic, cu un continut specializat de reeducare functionala, corectarea deficientelor fizice, refacerea volumului si proprietatilor aparatului muscular, pulmonar si cardiac. In cadrul sedintelor de hidrokinetoterapie se ur..
Agrement Tenis de Masa
lubul Sportiv Dinamo îsi diversifica oferta pentru cei care doresc sa practice sportul la nivel de hobby. Din 2 decembrie 2020, pasionatii de tenis de masa vor gasi în Complexul Sportiv Dinamo un spatiu prietenos, dotat cu mese profesionale (plus toate dotarile!), obtinute cu ajutorul Federatiei Române de Tenis de Masa. Programul activitatilor: 09:00 – 21:00 Rezervari si informatii pot fi obtinute la adresa de email tenisdemasa@csdinamo.ro sau la nr. de telefon 0725.914..