Evolve Center - Cursuri de calificare, initiere si perfectionare Bucuresti

Cursuri Lifestyle

Curs Make-up Aprofundat
Iti doresti sa fii un make-up artist profesionist? Urmand acest curs vei invata tehnicile care te vor ajuta sa incepi o cariera de succes in industria machiajului, sau sa iti dezvolti abilitatile castigate deja. Produse esentiale pentru trusa de MUA si fotografii profesionale cu machiajele realizate in timpul workshopului incluse in pretul cursului. Cursul de make-up te va ajuta sa aprofundezi competente-cheie din arta make-up-ului. Vei studia si te vei forma practic pentru machiajul de zi, de ..
Curs Automachiaj Tinere
Iti doresti sa te poti machia singura? Urmand acest curs vei invata cum sa iti oferi singura un machiaj de zi, dar si unul de seara, la fel de bun ca al unui profesionist, sub indrumarea unui trainer rabdator si cu experienta.  Cursul de automachiaj este un curs distractiv dar foarte informativ care te va introduce in lumea interesanta a machiajului. Deoarece cursurile se tin cu grupuri mici de participanti, vor exista multe exercitii practice urmarite indeaproape de trainer, dar si oport..
Curs Make-up Halloween
Invata sa creezi machiaje profesionale de Halloween in cadrul unui atelier distractiv, perfect pentru aceasta perioada a anului. Acest workshop este potrivit pentru incepatori si toate materialele necesare pentru machiaje vor fi furnizate in cadrul cursului. Fotografii profesioniste incluse la finalul cursului.  Cursul va include: Exercitii practice Instructiuni pas cu pas Cel putin doua tipuri de machiaj Consiliere privind alte tipuri de make-up Fotografii profesioniste trimise prin ..