Evolve Center - Cursuri de calificare, initiere si perfectionare Bucuresti

Cursuri Lifestyle

...
Curs Make-up Aprofundat

Iti doresti sa fii un make-up artist profesionist? Urmand acest curs vei invata tehnicile care te vor ajuta sa incepi o cariera de succes in industria machiajului, sau sa iti dezvolti abilitatile castigate deja. Produse esentiale pentru trusa de MUA si fotografii profesionale cu machiajele realizate in timpul workshopului incluse in pretul cursului.

Cursul de make-up te va ajuta sa aprofundezi competente-cheie din arta make-up-ului. Vei studia si te vei forma practic pentru machiajul de zi, de seara, precum si pentru ocazii speciale si tehnici clasice precum smokey eyes, sub indrumarea unui profesionist.

Deoarece cursurile se tin cu grupuri mici de participanti, vor exista multe exercitii practice urmarite indeaproape de trainer, dar si oportunitati de consiliere individuala cu privire la cariera in acest domeniu.

In pretul cursului de make-up sunt incluse si produsele cosmetice: creme de fata, lotiune micelara, fonduri de ten, anticearcane, concealere, contouring, pudra hd, pudra bronzanta, iluminatoare, corectarea culorilor, blushuri, farduri de mai multe tipuri: pudra, cremoase etc, rimel, eyelinere, pigmenti si multe altele.

Acest curs se adreseaza:
Celor care vor sa isi faca o cariera in domeniu
Celor care vor sa isi aprofundeze cunostintele de machiaj
Persoanele pasionate de machiaj, frumos si fashion.

...
Curs Automachiaj Tinere

Iti doresti sa te poti machia singura? Urmand acest curs vei invata cum sa iti oferi singura un machiaj de zi, dar si unul de seara, la fel de bun ca al unui profesionist, sub indrumarea unui trainer rabdator si cu experienta.
 

Cursul de automachiaj este un curs distractiv dar foarte informativ care te va introduce in lumea interesanta a machiajului.

Deoarece cursurile se tin cu grupuri mici de participanti, vor exista multe exercitii practice urmarite indeaproape de trainer, dar si oportunitati de consiliere individuala referitor la ce ti se potriveste.

In pretul cursului de make-up sunt incluse produse cosmetice necesare la exercitiile practice.

Acest curs se adreseaza: tinerelor (inclusiv adolescente) care doresc sa invete sa se machieze singure.

...
Curs Make-up Halloween

Invata sa creezi machiaje profesionale de Halloween in cadrul unui atelier distractiv, perfect pentru aceasta perioada a anului. Acest workshop este potrivit pentru incepatori si toate materialele necesare pentru machiaje vor fi furnizate in cadrul cursului. Fotografii profesioniste incluse la finalul cursului.
 

Cursul va include:

Exercitii practice

Instructiuni pas cu pas

Cel putin doua tipuri de machiaj

Consiliere privind alte tipuri de make-up

Fotografii profesioniste trimise prin e-mail la finalul cursului