Evolve Center - Cursuri de calificare, initiere si perfectionare Bucuresti

Cursuri engleza

...
Cursuri Engleza Incepatori Adulti

Urmand cursul de engleza pentru incepatori – Learning English is fun and easy! – nivel A1, vei invata mai mult decat reguli gramaticale, vei putea intelege si utiliza expresii familiare si cotidiene, precum si enunturi simple care vizeaza satisfacerea nevoilor concrete. Vei putea sa te prezinti sau sa prezinti pe cineva si sa pui unei persoane intrebari care o privesc despre: locuinta, relatii, obiecte care ii apartine etc. Vei putea comunica simplu daca interlocutorul vorbeste lent, distinct si se arata cooperant.
 
Cursul de engleza pentru incepatori te va ajuta sa iti formezi si sa iti imbunatatesti vocabularul, gramatica, ascultarea, pronuntia, cititul si vorbitul.

Urmand cursul de engleza pentru incepatori vei invata engleza la un nivel care iti va oferi increderea necesara sa incepi sa conversezi in engleza.

Acest curs se adreseaza:
Celor care vor sa inteleaga un discurs oral
Celor care vor sa inteleaga un text simplu
Celor care vor sa comunice in cadrul unei conversatii
Celor care vor sa poata produce un discurs oral
Celor care doresc sa se exprime in scris (sms, e-mail, informal letter)

...
Cursuri Engleza Copii 11 ? 16 ani

Stim cu totii ca este foarte greu sa te descurci in viata fara a cunoaste limba engleza. Viitorul este online si este in engleza, de aceea copii trebuie pregatiti de acum. Fara acces la engleza practic ei nu au acces la marea parte a informatiilor aflate online, ceea ce le impiedica dezvoltarea si ii face necompetitivi pe piata muncii. Ajuta-i sa avanseze in viata.
 
Putine firme mai sunt integral romanesti, astfel incat in cariera te lovesti de multe ori de situatii in care trebuie sa vorbesti cu managementul sau cu un client important venit in Romania in Engleza.

Necunoasterea limbii engleze este practic un plafon in dezvoltarea carierei, fara ea nu poti ajunge intr-o functie de conducere.

Stim deja ca atunci cand sunt mici, copiii au cea mai mare capacitate de a asimila o limba straina. Le este foarte usor pentru ca ei folosesc un alt sistem decat adultii, bazandu-se pe un alt tip de memorie.

Acest curs se adreseaza:
Celor care vor sa înteleaga un discurs oral
Celor care vor sa înteleaga un text simplu
Celor care vor sa comunice in cadrul unei conversatii
Celor care vor sa poata produce un discurs oral
Celor care doresc sa se exprime in scris (sms, e-mail, informal letter)