Evolve Center - Cursuri de calificare, initiere si perfectionare Bucuresti

Cursuri WordPress

...
Cursuri WordPress

Cursurile WordPress te invata tot ce trebuie sa stii pentru a iti dezvolta un site folosind platforma WordPress, pornind de la instalare si setari initiale, design si pana la customizarea site-ului cu diferite pluginuri.
 
WordPress este una din cele mai mari si cunoscute platforme de blogging ale lumii, fiind folosita si vizualizata de milioane de oameni. Clientii si antreprenorii online gasesc acest sistem usor de utilizat de aceea site-urile au ajuns sa fie construite la scara larga folosind WordPress.

La cursul WordPress personalizat vei invata exact cum sa iti construiesti de la zero un site WordPress dar si cum sa il optimizezi astfel incat el sa fie bine vazut de catre motoarele de cautare. 

Cursul de WordPress se reia periodic la Bucuresti sau online in functie de cererile primite. Daca esti interesat de urmarea cursului scrie-ne la office@evolve-center.ro, iar pentru a fi la curent cu data urmatorului curs, aboneaza-te la noutati.

Acest curs se adreseaza:
Persoanelor care nu au experienta în crearea de pagini web si nu cunosc sintaxa HTML sau CSS dar îsi doresc sa înceapa o cariera în web design.
Persoanelor care deja lucreaza cu platforme de genul Wordpress sau Wix si vor sa îsi modifice aspectul prin inserearea de cod “custom”.
Persoanelor care vor sa înteleaga mai bine mediul online si sa acumuleze cunostinte noi pe care sa le utilizeze atunci când navigheaza pe internet.