Evolve Center - Cursuri de calificare, initiere si perfectionare Bucuresti

Cursuri Marketing Online

...
Cursuri Google Ads

58% din populatia Romaniei are acces la internet, adica mai bine de 11 milioane de oameni petrec cel putin cateva ore pe saptamana cautand online raspunsuri, urmarind filmulete sau scriind e-mailuri. In tara noastra, Google este cel mai folosit motor de cautare, iar Youtube cel mai accesat website de video sharing, drept pentru care prezenta unui brand pe Google AdWords este obligatorie daca vrei sa fii acolo unde sunt si clientii tai.
 
Google Ads  / AdWords este un sistem complex de promovare online, pe care un specialist in Pay Per Click il poate folosi cu succes cu scopul cresterii vanzarilor sau a traficului pe site, a optimizarii ratei de conversie sau a scaderii costului de achizitie. Odata intelese algoritmul de functionare si tehnicile de optimizare, specialistul poate determina cu usurinta care sunt problemele si oportunitatile aparute in timpul desfasurarii campaniilor.

De ce sa te inscrii la acest training?
Vei intelege care sunt cei mai importanti factori in succesul promovarii online
Iti doresti sa administrezi campanii Google AdWords, fara frica de a pierde bani
Vei crea campanii si vei urmari in timp real statisticile din platforma
Vei folosi tehnici avansate de optimizare si de creare a campaniilor
Vei invata cum sa cresti profitabilitatea si sa scazi costurile de promovare
La sfarsitului trainingului, vei fi pregatit pentru certificarea oficiala Google AdWords
Vrei sa intelegi ce presupune munca unui specialist PPC si poate sa urmezi o astfel de cariera
Pentru participarea la trainingul intensiv AdWords se cer:

Cunostinte bune operare calculator.
Este necesara cunoasterea limbii engleze la nivel minim pentru intelegerea usoara a termenilor.
Nu se cere experienta anterioara in crearea de campanii AdWords

...
Cursuri Social Media

Vrei sa creezi o legatura intre tine si clientii tai? Cursurile noastre de Social Media te vor invata ce trebuie sa faci pentru a fi prezent pe toate marile retele sociale din tara, dar si cum le poti folosi in avantajul tau.
 
In timpul cursului vei vedea live ce inseamna sa iti creezi o relatie cu clientii tai pe retelele sociale si vei face practica in aceasta directie. Iti vom prezenta pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a fi prezent langa cei interesati de afacerea ta si ce trebuie sa faci pentru a porni o conversatie cu acestia. Ai ajuns deja in acest stadiu? Nici o problema deoarece iti vom arata si cum trebuie continuata aceasta conversatie pentru a fi atat in folosul tau, cat si in folosul clientilor tai.

Formatul cursului
Curs de grup locatie centrala Bucuresti
Curs privat, online sau la sediul firmei
Pentru participarea la trainingul intensiv de Social Media se cer:

Cunostinte bune operare calculator.
Este necesara cunoasterea limbii engleze la nivel minim pentru intelegerea usoara a termenilor.
Nu se cere experienta anterioara in crearea de campanii Social Media

...
Cursuri Marketing Online

Cursurile de marketing online te invata cum sa transformi vizitatorii site-ului tau in cumparatori si cum sa atragi pe site mai multe persoane interesate de produsele si serviciile tale. Iti prezentam tehnicile de marketing online care functioneaza pentru proiectele pe care vrei sa le dezvolti, insight-uri pentru o buna strategie si cum sa folosesti practic uneltele specifice acestui domeniu
 
In cadrul cursului vei afla cum se realizeaza planul de marketing online, care sunt caile de crestere a traficului pe website cat si de imbunatatire a ratei de conversie, modalitatea in care marketingul online poate contribui la dezvoltarea unui business, care sunt mediile ce ofera suport pentru site ca el sa fie din ce in ce mai performant, care sunt uneltele de masurare si analizare a traficului, care este comportamentul vizitatorilor pe site cu scopul de a-l imbunatati, optimiza si nu in ultimul rand de a fideliza clientul.

Acest curs este pentru tine daca:
Doresti sa inceapi o cariera in marketing online
Esti sau doresti sa fi antreprenor
Lucreaza in acest domeniu
Informatiile pe care le veti obtine va ofera o imagine de ansamblu legata de activitatile, canalele necesare planificarii, implementarii si desfasurarii planului de marketing online.