Christine Valmy - Scoala Internationala de Cosmetica

Cursuri cosmetica

...
COSMETICIAN 6 luni

COSMETICIAN: 600 Ron / Luna.

Se elibereaza Certificat de Calificare emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, precum si diploma Christine Valmy.

Durata: 25 saptamani, zilnic. 

Ore de curs: dimineata; dupa-amiaza.

Date incepere: Vizitati site-ul nostru www.valmy.ro pentru oferta anului 2014 !

Plata: lunar, la inceputul fiecarei luni de curs. 

Acte necesare la inscriere: copii dupa buletin de identitate, certificat de nastere si de casatorie, diploma de studii (pentru cursul de cosmetica: absolvent liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat) si adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: "apt pentru cursul de ..., nu are probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile" si wasserman. 

ATENTIE ! Cursurile scolii Christine Valmy sunt acreditate national, permitand  angajarea absolventilor atat in tara, cat si in strainatate. La absolvire se elibereaza atat certificat de calificare acreditat de  statul roman (emis de MINISTERUL MUNCII si MINISTERUL EDUCATIEI si  CERCETARII), cat si diploma Christine Valmy.

 

Cursul de Cosmetica (estetica faciala si corporala) pregateste cosmeticiene - esteticiene, prin asigurarea imbinarii cunostintelor teoretice de anatomie, structura pielii, analiza tipului de ten, cu deprinderea de a efectua masaje complexe ale fetei, combinat cu folosirea aparatelor cosmetice faciale si corporale. Masajele faciale se realizeaza intr-o ordine sistematica si se insusesc printr-o practica intensiva a cursantilor, in cadrul grupei, sub supravegherea instructorilor. Dupa studierea folosirii aparatelor cosmetice, cursantii invata sa efectueze tratamente cosmetice adecvate tipului de ten si problemelor specifice fiecaruia. Partea de corporal (electrostimulare,tratamente anticelulitice, ultrasunete,vacuum, impachetari la cald, etc.) se face numai demonstrativ, fara lucru pe clientela.Scoala asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului, prin aceasta intelegindu-se: aparatele necesare efectuarii tratamentelor, produsele cosmetice, etc.

IMPORTANT! Practica se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantilor.

Scoala asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului.