Contprim - Contabilitate, consultanta fiscala si salarizare, Bucuresti

Contprim - detalii firma

...
Contprim - detalii firma

In anul 2003,mai precis pe data de 01.04.2003,am pus bazele unei societati care-si propunea sa ofere servicii de consultanta si contabilitate in sprijinul societatiilor mici,mijloci si mari.Nenumaratele probleme legate de contabilitate,interpretabilitatea legii (de multe ori gresita) si controalele excesive ale organelor statului ne-au facut sa intelegem ca este nevoie de o entitate care sa acorde nu doar servicii contabile, ci si  indrumari,solutii si idei celor care sunt de multe ori aflati in situatii fianciare grele sau datorita problemelor contabile sunt nevoiti sa plateasca debite foarte mari,total nejustificate. Ne concentram pe calitatea serviciilor noastre,avem in portofoliu clienti de la cei mici pana la societati mari,contracte de peste 10 ani,iar grija noastra este nu doar de a fi contabili.A fi economisti,este un mediu de care orice societate are nevoie.Nu doar calcule,declararii si plata de impozite.Oferim solutii pentru ca orice ban conteaza,iar clientul trebuie sa nu aiba grija fiscala,fianciara,de cat oare va plati TVA,impozit profit sau alte taxe.Aceste grii,dispar cu noi,pentru ca trec in sarcina noastra.Clientul trebuie sa se ocupe de buna desfasurare a afacerii,iar noi sa-l sprijinim cu informatii utile,tinand in frau obligatiile.

Pretul nu este o problema,dorim sa evaluam impreuna o situatie corecta,nu cerem mai mult decat puteti sa platiti,negociem si suntem deschisi la o colaborare cat mai indelungata,asa cum ne recomanda cei 10 ani de viata intr-o economie schimbatoare si mereu aflata in criza,unde echilibrul trebuie sa fie la fiecare pas.

Servicii

Calculul impozitului pe venit, profit, dividente, salarii sunt mai usor de calculat si de inteles alaturi de noi. Impreuna avem grija ca debitele sa nu va mai dea dureri de cap.Reglam fisele cu probleme, va ajutam sa intelegeti cat si cum trebuie platit, fara debite, penalitati sau majorari de intarziere. Noi avem grija sa calculam totul pentru dumneavoastra.

Grija restantelor financiare dati-ne-o noua. Restul e doar business.

Avem grija ca actele sa fie lucrate in cel mai scurt timp posibil, pentru o evidenta corecta si la zi. Explicam fiecare punct si virgula, iar impreuna luam decizii pentru o plata corecta si eficienta a obligatiilor, sau o reinvestire a profitului pentru buna desfasurare a afacerii.

 

Cabinet profesionist de contabilitate la preturi fara egal!Un simplu telefon si suntem la dumneavoastra.Pret mic,eficienta,explicatie pe intelesul tuturor.Oferim servicii contabile pentru gestionarea eficienta a activitatii contabile care acopera diverse zone precum contabilitate , bilant, gestiunea stocurilor, salarizare, resurse umane si consultanta contabil-fianaciara, la preturi foarte mici.

 

Contabilitate

– inregistrarea cronologica a documentelor in cel mai scurt timp si explicarea situatiilor;– intocmirea balantei de verificare lunare;– intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, registrului de evidenta fiscala, jurnalelor de TVA;– stabilirea obligatiilor de plata lunare si trimestriale, intocmirea documentelor pentru plata acestora;– intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele;– intocmirea si depunerea bilantului contabil;– gestiunea stocurilor.– consultanta in tot ce inseamana contabilitate,fiscalitate,reinvestire profit-reglare fisa platitor (ANAF) ,oferim solutii pentru debite restante.

Salarizare

– intocmirea statelor de plata;– stabilirea obligatiilor legate de salarii;– intocmirea declaratiilor salariale.– intocmirea fiselor fiscale.

Resurse umane

– intocmirea contractelor individuale de munca;– intocmirea actelor aditionale la contractele individuale de munca;– intocmirea Registrului general de evidenta a salariatilor;– intocmire documente necesare salariilor.

 

CU DEOSEBITA CONSIDERATIE ECHIPA CONTPRIM

Categorii
Date de contact
0216304405; 0742029210
Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 37, Bl. P105, Sc. A, Et.1, Ap.3, Sector 3, Bucuresti
Distribuie