Carpat Guard - Paza si Protectie Bucuresti

Bodyguard

...
Bodyguard transport VIP

BODYGUARD TRANSPORT VIP Este un serviciu de securitate elitist adresat cu precadere oamenilor de afaceri, presedinti de companii/fonduri de investitii, investitori etc.Acest serviciu consta in asigurarea servicilor de securitate tip bodyguard si transport VIP. Transportul clientilor se realizeaza exclusiv cu autoturisme marca Mercedes, clientilor fiindu-le trimis o lista cu autoturismele penru ca acestia sa-si aleaga masina pe care vor dori sa o utilizeze. Contractele se incheie standard sau pe baza de abonament. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati. Pachete de servicii STANDARD 1. 1 autoturism marca Mercedes 2. 1 sofer profesionist 3. 1 bodyguard inarmat in dreapta soferului. EXTINS Minim 1. doua (2) autoturisme marca Mercedes (autoturism VIP + escorta) 2. doi (2) soferi profesionisti 3. doi pana la cinci (2-5) bodyguarzi in functie de cerintele clientilor Tarifele se negociaza in functie de mai muti parametri, sunt exprimate in euro si se factureaza pe ora sau nr de kilometri.

...
Bodyguard copii VIP

Asiguram servicii de securitate pentru cele mai importante active ale dumneavoastra: copiii! Afacerile pe care le dezvoltati, alergatura cotidiana va scot in viata diverse persoane care pot recurge la unele dintre cele mai murdare moduri de a rezolva diverse probleme. In acest caz trebuie sa gasim o solutie sa ne protejam pe noi si pe cei dragi. CARPAT GUARD va ofera un serviciu complet in acest sens: - va luam copiii de acasa - ii ducem la scoala - ii asteptam sa iasa - ii ducem oriunde au nevoie ( parc, meditatii, sport etc.) In permanenta sunt insotiti de unul dintre bodyguarzIi nostri, atent selectionat si pregatit pentru acest job. De acest serviciu beneficiaza cativa copii ai unor persoane cu notorietate rdicata in Romania (fotbal, show biz).

...
Bodyguard petreceri VIP

Asiguram servicii de securitate la o gama diverse de evenimente si persoane elitiste: - petreceri private - petreceri corporate - nunti Problema privind securitatea dvstra si a evenimentului este problema noastra si este o problema rezolvata , dvstra doar trebuie sa va simtiti bine si sa va distrati.

Categorii
Date de contact
0213113513; 0799555777
Str. Radu de la Afumati, nr. 13A ,Sector 2, Bucuresti
Distribuie