Cabinet de Avocatura TAI - Tufan Andreea Irina

Avocat Dreptul Muncii

...
Avocat Dreptul Muncii

Cabinetul nostru de avocatura ofera o varietate de servicii pentru toate categoriile de probleme care se pot ivi în legatura cu raporturile de munca, prezente, trecute sau viitoare.

Daca ati fost concediat si considerati ca vi s-a încalcat un drept, daca v-au fost lezate drepturile salariale, daca v-ati întors recent din concediul de crestere a copilului si ati fost concediata sau daca sunteti pe punctul sa va angajati si doriti sa negociati cele mai avantajoase conditii în contractul individual de munca, apelati cu încredere la serviciile cabinetului nostru.

Iata ce va putem oferi concret:

  • Avocat Dreptul Muncii ofera Asistenta si consultanta juridica în litigii care privesc relatiile contractuale de munca: încheierea, executarea, modificarea, suspendarea si încetarea contractelor individuale/colective de munca;
  • Avocat Dreptul Muncii ofera Asistenta la negocierea contractelor de munca;
  • Avocat Dreptul Muncii ofera Consultanta în redactari de documente specifice: contracte, acorduri, negocieri;
  • Asistenta si reprezentare juridica în elaborarea si redactarea contractelor de munca, a clauzelor de confidentialitate, de formare profesionala, de mobilitate, de neconcurenta;
  • Avocat Dreptul Muncii ofera Contestatii privind decizii de concediere;
  • Avocat Dreptul Muncii ofera Reprezentare în instanta a persoanelor concediate abuziv, pentru obtinerea de despagubiri ca urmare a prejudiciilor suferite;
  • Avocat Dreptul Muncii ofera Reprezentarea în litigii care au ca obiect discriminarea si hartuirea la locul de munca;
  • Avocat Dreptul Muncii ofera Reprezentarea în litigii care au ca obiect raspunderea contractuala si/sau contraventionala de dreptul muncii.

Tipuri de Litigii Avocat Dreptul Muncii

Nimeni nu îsi doreste un litigiu de munca, nici angajatorul, nici angajatul nu si-au planuit în momentul încheierii contractului individual de munca sa nu se înteleaga. Litigiile apar ca urmare a unor neîntelegeri cu privire la drepturile si obligatiile prevazute în contractul individual de munca sau în contractul colectiv de munca, drepturi si obligatii pe care una sau ambele parti le pot încalca. Orice litigiu produce un prejudiciu organizatiei angajatoare, prin simplul fapt ca este un factor destabilizator în activitatea sa.

De aici pot sa derive alte prejudicii materiale, întrucât un litigiu de munca poate sa cauzeze sanctionarea companiei cu amenzi sau chiar dosar penal. Disconfortul unui litigiu se resimte de catre ambele parti implicate, generând costuri materiale sau prejudicii morale sau de imagine, atât pentru angajat, cât si pentru angajator.

Informatia circula astazi rapid prin intermediul Internetului si al retelelor sociale, iar încalcarile drepturilor angajatilor, comportamentul abuziv, ilegalitatile pot ajunge usor cunoscute în mediul de afaceri, în cercul investitorilor si furnizorilor firmei, printre ceilalti angajati, cauzând prejudicii de imagine iremediabile, care ulterior se vor contabiliza în scaderea cifrei de afaceri.