Pro Confort - Ferestre si usi din PVC

Usi armonica

Usa armonica este solutia ideala ce permite libertate mai mare de deschidere, fara obstacolul unei traverse sau al panourilor fixe. Astfel, poate ajunge pâna la 5 cercevele, pe sine fixe sau încorporate în pardoseala.Mobilitatea a acestui model de usa permite deschiderea totala. Are un mecanism de tip „acordeon” din foi mobile, fiind posibila deschiderea suprafetei pe care o doresti. Deschiderea nu este limitata de parti fixe sau de traverse. Exista diverse posibilitati de alegere a acestor foi pliabile.Beneficile usilorarmonicaCONFORT

realizate cu profile din PVC GEALAN, geam termoizolant si feronerie moderna speciala

BeneficiiCost Izolatie termica

Usile armonica CONFORT sunt echipate cu geam termoizolant performant cu grosime de pâna  la 52 mm cu proprietati excelente de izolatie termica care determina confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesara încalzirii sau racirii, atât pe timp de iarna, cât si pe timp de vara.

Izolatie fonica

Geamul termoizolant de înalta calitate cu 2 sau 3 foi de sticla si profilele din PVC asigura proprietati excelente de izolatie fonica, ce ofera avantaje în ceea ce priveste atenuarea zgomotele din exteriorul cladirii.

Protectie

Usile armonica CONFORT sunt echipate cu feronerie speciala de securitate si pot fi echipate cu închidere cu butuc si cheie ce contribuie la siguranta locuintei.

Culoare

Usile oscilo-culisante CONFORT pot avea o multitudine de nuante optinute prin foliere cu folii uni sau imitatie lemn, placare cu aluminiu ce poate fi vopsit în orice culoare RAL.

Luminozitate

Usile armonica CONFORT ofera posibilitatea realizarii la dimensiuni mari cu suprafete generoase de sticla ce asigura patrunderea lunimii naturale si o privire panoramica a exteriorului.

Galerie foto
  • ...