Pro Confort - Ferestre si usi din PVC

Usi oscilo-culisante

Usa oscilo-culisanta prezinta avantajul economiei de spatiu pe care o cautati la o usa glisanta si ofera o etansare termica si fonica net superioara. În plus, siguranta în momentul manevrarii este garantata.Cu un sistem exclusiv de ridicare, usa oscilo-culisanta permite o miscare comoda si lina, deplasând usor cerceveaua spre interior. În momentul închiderii, partea mobila se deplaseaza din nou spre exterior, ramânând în pozitie închisa perfect aliniata cu partea fixa, diferit de sistemul glisant.Acest sistem permite închiderea cu maxima etanseitate, ramânând perfect sigura prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Usa oscilo-culisanta poate fi construita cu profile obisnuite Gealan, oferind etanseitate maxima, exploatare usoara si o mare rezistenta.Beneficile usiloroscilo-culisanteCONFORT

realizate cu profile din PVC GEALAN, geam termoizolant si feronerie moderna speciala ce asigura o culisare usoara

BeneficiiCost Izolatie termica

Usile oscilo-culisante CONFORT sunt echipate cu geam termoizolant performant cu grosime de pâna  la 52 mm cu proprietati excelente de izolatie termica care determina confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesara încalzirii sau racirii, atât pe timp de iarna, cât si pe timp de vara.

Izolatie fonica

Geamul termoizolant de înalta calitate cu 2 sau 3 foi de sticla si profilele din PVC asigura proprietati excelente de izolatie fonica, ce ofera avantaje în ceea ce priveste atenuarea zgomotele din exteriorul cladirii.

Protectie

Usile oscilo-culisante CONFORT sunt echipate cu feronerie speciala de securitate si pot fi echipate cu închidere cu butuc si cheie ce contribuie la siguranta locuintei.

Culoare

Usile oscilo-culisante CONFORT pot avea o multitudine de nuante optinute prin foliere cu folii uni sau imitatie lemn. Paletarul de culori cuprinde si nuantele AcrylColor.

Luminozitate

Usile oscilo-culisante CONFORT ofera posibilitatea realizarii la dimensiuni mari cu suprafete generoase de sticla ce asigura patrunderea lunimii naturale si o privire panoramica a exteriorului.

Galerie foto
  • ...