MovingBox.ro - Mutari rezidentiale si firme, intern si international, Bucuresti

Mutari internationale

1. Mutari in EuropaFolosim propriul nostru parc auto, daca tara de destinatie este in Europa. Fie ca vrei sa transporti o singura cutie sau containere intregi, fiecare mutare este la fel de importanta pentru noi. Reteaua extinsa de parteneri ne permite sa iti oferim servicii de relocare internationala cu cele mai scazute costuri.

2. Mutari in afara EuropeiPentru mutari in afara continentului, folosim transportul maritim sau aerian. Serviciul Door2Door include toate operatiunile pre si post-mutare: de la ambalarea obiectelor in tara de origine pana la despachetare si amenajare. Iar materialele de protectie pe care le folosim sunt pregatite pentru orice categorie de obiecte, de la cristale pretioase la pianul cu coada.

3. Te poti baza pe echipa MovingBoxToti membrii echipei sunt profesionisti specializati in metodologia mutarii. Lucram cu atentie si folosim cele mai noi materiale si echipamente din domeniul relocarilor.Bucura-te de noile imprejurimi, ai multe de explorat. Noua ta casa te asteapta.

4. Reasamblam ca si cum nu a fost niciodata dezasamblataLa destinatie, descarcam mobila in camerele indicate, unde o echipa specializata o reasambleaza conform numerotatiei din momentul dezasamblarii.