Kids Joy Land - Gradinita si after school, Ilfov

After school

Kids’ Joy Land Afterschool vine în sprijinul parintilor, organizând eficient timpul copilului în afara orelor de scoala.

Aici copiii sunt tratati cu caldura, încurajati si provocati sa se autodepaseasca. Suntem de parere ca dezvoltarea emo?ionala a copiilor este cea mai importanta, si din acest motiv suntem foarte atenti la nevoile lor si încercam sa aiba un program echilibrat care sa le aduca bucurii si confort. Avem cadre didactice specializate sub îndrumarea carora elevii rezolva temele de la scoala si participa la jocuri interactiv-educative.

Urmarim petrecerea timpului, cât mai mult posibil, în aer liber fara calculator si televizor, si realizarea unui program educa?ional bazat pe practica si experienta. Activitatile desfasurate  dezvolta  elevilor memoria, atentia, rabdarea, încrederea în sine, ajuta la aprofundarea cunostintelor, perfectionarea abilitatilor senzoriale si motrice, dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii.

Scopul nostru este sa îi invatam pe cei mici cum sa învete, deoarece orice demers educativ trebuie sa fie centrat pe elev.

Locatia noastra beneficiaza de un spatiu amenajat corespunzator nevoilor copiilor de varsta scolara, atât în ceea ce priveste activitatile educationale, cât si momentele de odihna si relaxare. Salile ofera confortul unui camin, iar copiii pot servi masa dup? un meniu diversificat.

Sediul situat in Str. aviator Vasile Sebe nr. 2, Rosu, Chiajna, pune la dispozitie cinci sali in care isi desfasoara activitatea grupele mijlocii si mari, o sala pentru afterschool si o sala pentru cursurile optionale. Sediul este impartit pe patru niveluri, fiecare avand cel putin un grup sanitar adaptat varstei copiilor. Dormitorul, cabinetul medical si izolatorul, bucataria si sala de mese completeaza spatiul interior. Sediul dispune de biblioteca dotata cu un numar generos de carti destinate atat prescolarilor, cat si cadrelor didactice, softuri educationale, DVD-uri, table interactiva si videoproiector. Curtea este un adevarat colt de rai pentru copii, constand intr-un spatiu de joaca de peste 1000 de metri patrati si foisor pentru desfasurarea activitatilor in aer liber.

Sediul situat in Str. Apele Vii nr. 22, sector 6, intr-o zona linistita, ferita de forfota orasului, dispune de sali generoase si luminoase, de bucatarie si sala de mese, doua grupuri sanitare, camera de relaxare si sala de optionale. Sediul se adreseaza scolarilor aflati in clasele 0 – 4,  prin programele de after school (12:00 – 18:00) si before school (08:00 – 12:00). Poate gazdui trei grupe de copii, iar in cadrul sau isi desfasoara activitatea si Scoala de  Limbi Straine Kids’ Joy Land, fiind centru autorizat de examinare Cambridge.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721216194
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 181 A - Sediul 1, Comuna Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie