IQFIX reparatii iPhone, iPad, iPod Bucuresti

IQFix - Despre noi

IQFix este un centru de reparatii, lider pe piata din Romania, specializat in reparatii de smartphone-uri, tablete si laptop-uri. Misiunea noastra este sa oferim clientilor cele mai bune sfaturi si solutii pentru dispozitivele care nu functioneaza.

Conceptul centrelor de reparatii IQFix este ceea ce le face unice in toata Romania. Acestea sunt construite ca un laborator deschis, unde clientii pot vizualiza intregul proces de reparatie, de la momentul in care dispozitivul intra in magazinul nostru, primeste o diagnosticare si pana la finalizarea reparatiei.

La IQFix intelegem ca timpul este important pentru toti clientii nostri, motiv pentru care majoritatea reparatiilor pe care le furnizam sunt efectuate pe loc. Prioritatea noastra este sa reparam dispozitivul in timp ce asteptati in magazinul nostru, savurand o ceasca de cafea.

Deoarece toate reparatiile sunt importante pentru noi, oferim pana la un an garantie la majoritatea repara?iilor pe care le efectuam. Aceasta inseamna ca, daca piesa inlocuita de tehnicienii nostri prezinta disfunctionalitati in perioada garantiei, va puteti intoarce si echipa noastra va remedia problema fara costuri suplimentare.

Centrele de reparatii IQFix sunt situate in zone cheie din Bucure?ti, precum Piata Victoriei, Piata Unirii si Piata Sudului. Serviciul nostru este disponibil si la nivel national prin intermediul unui sistem de comanda online. Clientii au posibilitatea de a-si trimite dispozitivul gratuit, fie de la domiciliu sau de la birou, prin intermediul serviciului de curierat pe care il furnizam.