BritAcademy, Gradinita in limba engleza - Bucuresti

Care sunt obiectivele BritAcademy afterschool?

Care sunt obiectivele BritAcademy afterschool?

Cu totii cunoastem golurile uriase pe care actualul sistem de învatamânt le lasa în mintile înca în formare ale copiilor.

De aceea,  BritAcademy afterschool  le ofera timpul, spatiul si asistenta specializata necesara pentru a ne asigura ca scolarii îsi fac temele pentru acasa într-un mod corect si complet.

În acest fel ne vom asigura ca portofoliul educational al copilului, atât de important în educatia pe tot parcursul vietii, sa fie completat cu succes.

În plus, ca masura preventiva, specialistii nostri vor desfasura activitati de învatare remediala cu copiii – se vor ocupa îndeosebi de acoperirea lacunelor în învatarea formala si se vor asigura ca achizitia cunostintelor este una temeinica.

Principiul de baza în efectuarea temelor este acela al ghidarii copilului spre raspunsul corect.

La BritAcademy afterschool ne asiguram ca oferim copiilor echilibrul optim între activitatile structurate si joaca libera, astfel încât la sfârsitul zilei copiii sa se întoarca acasa cu achizitii noi asimilate în mod placut.

Colaborarea BritAcademy afterschool cu specialisti în dans sportiv si aikido asigura  dezvoltarea fizica a copiilor, iar cluburile de dezvoltare personala si yoga organizate de psihologi acreditati, au rolul de a-i ajuta pe copii sa se cunoasca mai bine, sa îsi exprime cu încredere emotiile si sa faca fata situatiilor dificile.