Vertical Spirit - Sala de escalada Bucuresti

1.155 vizite

Descriere

Instruire in escalada pentru adulti si copii, catarare cap de coarda, bouldering.

Indiferent de vârsta, conditie fizica, abilitati sau nivelul pe care îl ai în practicarea escaladei, la Vertical Spirit vei gasi cu siguranta trasee potrivite pentru tine, un personal zâmbitor gata sa te ajute, instructori prietenosi cu multi ani de experienta care îti vor îndruma primii pasi pe verticala sau te vor ajuta sa progresezi, precum si o atmosfera primitoare în care poti cunoaste alti oameni pasionati de acest sport incitant.

Copilul tau se catara peste tot si ar vrea sa încerce escalada? Sau a încercat deja, îi place si doresti sa practice acest sport sub supravegherea unui instructor specializat?

La Vertical Spirit, copiii de toate vârstele pot descoperi si practica escalada într-un mediu sigur si prietenos. Escalada este despre încredere în fortele proprii, despre perseverenta si concentrare, despre depasirea limitelor fizice si mai ales psihice, despre dezvoltarea unui fizic armonios si nu în ultimul rând despre aventura, bucurie, prietenie si interactiunea cu ceilalti. Escalada nu este doar un sport si prin intermediul ei, copilul tau va învata despre toate aceste lucruri!

Daca vrei sa înveti corect si în siguranta tehnicile de catarare si manevrele de securitate utilizate în escalada, înscrie-te  la un curs de escalada. La Vertical Spirit, instructori cu experienta te vor initia în practicarea acestui sport sau te vor ajuta sa progresezi pentru atingerea obiectivelor pe care ti le-ai propus. Progresul va fi mult mai rapid, decât daca o vei face de unul singur!

Te vei catara înca de la prima sedinta! Niciuna dintre sedintele de curs nu este doar teoretica! Fiecare sedinta include demonstratii si aplicatii practice, adica multa catarare! Pentru o deprindere corecta a tehnicilor de siguranta si catarare recomandam urmarea cursurilor timp de minim 3 luni.

LA VERTICAL SPIRIT TE ASTEAPTA:

  • Cea mai înalta si moderna sala de escalada din Romania,
  • O echipa dinamica si vesela,
  • Cea mai lunga tiroliana indoor din tara, muzica, catarare, ateliere la înaltime si joaca pe saltele,
  • Balcon Café – un spatiu prietenos si primitor, special amenajat pentru servirea mesei, a bauturilor si a tortului si experienta a sute de petreceri organizate.
  • Totul în deplina siguranta! 

Pentru câteva ore, sala noastra de escalada se va transforma într-un adevarat teren de joaca pentru copilul tau si invitatii lui. Instructorii nostri vor atrage copiii într-o multime de jocuri si întreceri pe peretele de escalada si nu numai, asa încât la final vor pleca obositi, dar cu zâmbetul pe buze!

ATELIERELE LA ÎNALTIME : mega tiroliana, plasa uriasa, scaritele buclucase si leaganul urias sunt preferatele copiilor, iar aventura atinge cote maxime!

Esti în cautarea unei activitati extrascolare care sa implice  o activitate fizica deosebita pentru copii? Alege ESCALADA si lasa-i sa descopere  o experienta noua, inedita si incitanta! Escalada reprezinta o activitate foarte potrivita prin intermediul careia pot dobândi si dezvolta numeroase aptitudini si însusiri, nu doar fizice, ci si psihice.

De-a lungul timpului, la Vertical Spirit am gazduit numeroase grupuri de copii, de toate vârstele, inclusiv copii cu dizabilitati psihice sau motorii. Indiferent de vârsta, abilitati sau performante, toti au trait cu bucurie experienta catararii si au plecat cu zâmbetul pe buze.

Indiferent daca este vorba despre un teambuilding, un eveniment corporate, câteva ore active si incitante alaturi de membrii echipei tale, abonamente pentru angajati sau vouchere cadou pentru clientii tai, la Vertical Spirit îti putem oferi solutia potrivita pentru oricare dintre acestea.

Galerie foto

Localizare pe harta