Patratel - Loc de joaca, Bucuresti

93 vizite

Descriere

Va asteptam într un loc de poveste, linistit, relaxant, atât pe terasa colorata cât si în interior, unde dispunem de un spatiu destinat exclusiv copiilor, dar si de o cafenea, unde parintii pot savura momente de liniste si relaxare 
Te asteptam sa te convingi!
Dispunem de parcare proprie, deci nu ai nici o grija 
Oferim exclusivitate 
Spatiul nostru, fiind dedicat doar petrecerilor organizate, este dezinfectat, curatat, îndeplinind toate normele în vigoare.

Dintr-o idee a familiei mele m-am nascut eu, PATRATEL, un personaj imaginar la inceput, dar care am prins viata odata cu deschiderea noului loc de joaca pe care parintii mei l-au creat special pentru mine.
Te invit pe tine copil minunat alaturi de mine si de prieteni tai in lumea mea, mai bine spus in “TARA LUI PATRATEL” unde vom uita de toate mofturile adultilor.
Aici, in tara mea, iti voi face cunostinta cu toate jucariile mele, care sunt nerabdatoare sa te cunoasca, unde il vom gasi pe prietenul meu topoganul ,pe vecinul meu pod miscator, mai este si vecina mea casuta alaturi de buna mea prietena masinuta si multi, multi alti prieteni.
Promit sa te fac sa te simti minunat in tara mea.
A, era sa uit, m-a luat valul cu gandul la jucarii. De parinti nu avea tu grija, pentru ca deasupra tarii mele este o cafenea unde au internet wi-fi gratuit, se pot relaxa la o cafea sau un suc, de ce nu si la o bere in timp ce ne pot privi pe monitoare cat timp tu si cu mine ne vom distra pe cinste.

Galerie foto

Localizare pe harta