Mincon Romania - Hidroizolatii si termo-hidroizolatii, Bucuresti

175 vizualizari
Descriere

   MINCON este o societate cu capital integral romanesc, specializata in executia lucrarilor de hidroizolatii si termohidroizolatii.

   Politica firmei este aceea de a oferi clientilor servicii de calitate ce corespund standardelor impuse in executarea acestor lucrari.

   MINCON executa lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoase termosudabile de tip APP sau SBS.

   Pentru ca este un garant al calitatii serviciilor sale, MINCON pune in opera materiale care fac parte din categoria profesionala, importate de la producatori cu renume din Italia, Germania sau Franta.

   Lucrarile sunt efectuate de personal specializat si calificat in domeniul hidroizolatiilor.

   In functie de complexitatea lucrarii vom alege sistemul optim pentru proiectul dumneavoastra in vederea obtinerii calitatii si a unei garantii de lunga durata.

   Fiecare proiect este important pentru noi, iar la baza realizarii acestuia stau seriozitatea, calitatea si profesionalismul de care dam dovada.

   Ne adresam cu precadere sectorului industrial, insa din portofoliul nostru nu lipsesc Asociatii de Proprietari sau beneficiari ai constructiilor civile, rezidentiale sau nerezidentiale.

   Fara o protectie corespunzatoare impotriva apei, o constructie va fi afectata in timp, ducand la probleme grave de structura si rezistenta a cladirii, precum si la disconfortul locatarilor.
  De cele mai multe ori nu se acorda o atentie marita asupra lucrarilor de hidroizolatii si termo-hidroizolatii in momentul constructiei unui obiectiv, acest lucru generand costuri foarte mari de reparatii din cauza dificultatii efectuarii acestora.
  De aceea va recomandam executarea lucrarilor de hidroizolatie atat la fundatii, beciuri, subsoluri si continuand cu balcoanele, baile si terasele.
  Sistemele Mincon sunt sisteme profesionale de hidroizolatii realizate cu materiale de ultima generatie furnizate de cei mai mari producatori cu renume in piata constructiilor.
  Izolatiile hidrofuge au cunoscut in ultima vreme o puternica ascensiune, semn ca impactul pe care l-a avut promovarea acestor servicii a fost unul pozitiv.
  Fie ca vorbim despre un obiectiv nou construit, in curs de constructie sau ca vorbim despre o constructie veche, specialistii Mincon Romania va stau la dispozitie pentru a va oferi cele mai profesionale si sigure solutii.

  Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru www.mincon.ro

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
Video
Harta
Categorii
Date de contact
0723935405
Str. Dragasani, Nr. 42A, Sector 5, Bucuresti
Distribuie