M&I Clasic Cuisine - Fast-food si catering Bucuresti

436 vizite

Descriere

M&I Clasic Cuisine este un restaurant de tip fast-food unde puteti lua o masa gustoasa alaturi de prieteni sau puteti comanda pentru acasa sau la locul de munca prin serviiciile de catering oferite de noi

Traim în secolul vitezei, suntem tot timpul pe fuga si nu mai avem timp sa savuram o masa delicioasa, dar si sanatoasa, cu atât mai putin sa o si pregatim.

Îti aducem la îndemâna ta mâncaruri gustoase, pregatite cu ingrediente proaspete si atent alese, combinate cu mare atentie de catre nutritionistii nostri.

Astfel tu te vei putea bucura de o masa hranitoare si plina de nutrienti sanatosi la birou, fara sa mai pierzi timpul seara sa o pregatesti.

Ideea cu care am plecat la drum a fost aceea de a oferi clientilor nostri cele trei calitati pe care le cauta la o firma de catering, mâncare delicioasa preparata întotdeauna cu ingrediente proaspete, preturi atractive si un timp de livrare cât mai redus.

Diversitatea preparatelor este o alta calitate a restaurantului, astfel înlaturând orice urma de îndoiala asupra prospetimii mâncarii, pentru asta dar si pentru a evita rutina, bucatarii nostri schimba zilnic meniul, poftele dumneavoastra culinare fiind întotdeauna satisfacute.

Îti oferim si alte variante de mâncaruri sanatoase, cum ar fi meniul zilei – o portie de ciorba si o portie de felul doi.

Fie ca preferi mâncarurile traditional românesti sau ai încerca altceva, ai in fiecare zi mai multe alternative din care sa alegi.

Galerie foto

Localizare pe harta