Cabinet de avocatura Leon si Asociatii - Bucuresti

1 vizite

Descriere

Cabinetul de avocatura Leon & asociatii, este infiintat in baza Legii 51/1995 modificata si republicata, privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Cabinetul va ofera servicii si solutii complete pentru toate problemele cu relevanta juridica. Indiferent de situatia dumneavoastra, contactarea biroului nostru va va asigura un raspuns prompt, onest si eficient.
Principiile si viziunea noastra sunt sustinute de profesionalismul cu care intelegem sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram.

Viziunea Cabinetului de avocatura Leon & asociatii, este de a fi structura profesionala de referinta în domeniul avocaturii traditionale si al serviciilor de consultanta legala, capabila sa satisfaca cele mai înalte exigente profesionale si de randament ale clientilor sai.

Implicarea reala a avocatilor nostri se manifesta prin promptitudinea reactiilor noastre, abordarea orientata spre solutii creative, spre rezolvarea problemelor, ca reflectare a pasiunii pe care fiecare dintre avocatii echipei o are pentru profesia de avocat.

Galerie foto

Localizare pe harta