Cabinet Avocat Herghelegiu Bogdan - Bucuresti

1 vizite

Descriere

Reprezentam cu încredere interesele clientilor nostri, oferind servicii juridice la cele mai înalte standarde, în scopul obtinerii rezultatelor dorite.

Oferim servicii de reprezentare la toate instantele din România, de la judecatorie pâna la Înalta Curte de Casatie si Justitie. Indiferent de cauza pe care o aveti, aceasta va fi tratata cu acelasi grad de profesionalism si responsabilitate, oferind solutii construite special pentru dumneavostra si pentru indeplinirea scopului urmarit.

De-a lungul anilor, am solutionat probleme din diferite ramuri ale dreptului, astfel încât suntem în masura sa va oferim consultanta, asistenta si reprezentare în toate situatiile care implica un domeniu al dreptului.

Eforturile Cabinetului de Avocatura – Herghelegiu Bogdan se concentreaza pentru a obtine rezultatele dorite de dumneavoastra cu minim de risc. Oferim clientilor nostri asistenta si reprezentare juridica în fata oricarei autoritati privind: litigii de divort si partaj, custodie copii minori, anularea clauzelor abuzive din contracte, reprezentare juridica societati comerciale, despagubiri materiale si morale accidente rutiere, litigii bancare sau comerciale, litigii de malpraxis, asistenta în domeniul proprietatii intelectuale. Daca doriti consultanta de specialitate sau reprezentare în fata diverselor autoritati, impreuna cu noi veti gasi rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice într-un timp optim si într-un mod eficient.

Galerie foto

Localizare pe harta