Compania DDD - servicii Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Bucuresti si national

220 vizualizari
Descriere

Prezenta pe piata înca din 2011, Compania DDD® furnizeaza servicii de dezinsectie, dezinfectie sia dertizare, la standarde nationale si europene, folosind tehnologie de ultima generatie. Detinem logistica proprie în orasele Bucuresti, Timisoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca si Constanta. Toti operatorii nostri sunt autorizati, certificati pentru prestarea serviciilor d.d.d.


"Luam grija prin grija" nu este doar slogan, ci reprezinta angajamentul pe care îl luam fata de toti clientii nostri. Abordam fiecare proiect cu profesionalism si transparenta si investim constant în infrastructura si în specializarea echipei, fiind de altfel prima firma d.d.d. din România certificata CEPA®. Credem ca serviciile d.d.d corecte, eficiente si de calitate au puterea de a schimba piata serviciilor d.d.d. din România si ne punem ambitia sa oferim mereu cea mai înalta garantie a calitatii serviciilor, cu daruire si grija fata de clientii nostri.

Misiunea noastra

Protejarea cetatenilor în mod responsabil prin furnizarea de servicii d.d.d. la cele mai înalte standarde de calitate europeana.
Astfel, folosim numai substante avizate de Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din România si de European Chemicals Agency E.C.H.A.
Fiecare interventie realizata, fie pentru clienti persoane fizice, persoane juridice sau institutii de stat, beneficiaza de cele mai bune servicii pe care le putem oferi, la cele mai înalte standarde de calitate, ramânând astfel fideli misiunii pe care ne-am asumat-o: la Compania DDD® luam grija prin grija.

Toate substantele folosite de Compania DDD® sunt avizate de Ministerul Sanatatii din România si de European Chemicals Agency E.C.H.A.
Depunem tot efortul pentru protejarea ecosferei prin folosirea substantelor ce contin solventi în mod responsabil si eficient si prin incinerarea corespunzatoare a tuturor recipientelor folosite în procedurile d.d.d.
De ce contract de colaborare cu Compania DDD?
Contractele de colaborare pentru prestarea serviciilor DDD au in vedere prestarea serviciilor cu titlu curativ, acolo unde este cazul, la debutul colaborarii, urmand ca, ulterior, sa se presteze doar interventii preventive, astfel incat, pe toata durata colaborarii, beneficiarul sa nu mai semnaleze prezenta niciunui daunator.
Standardul CEPA, ISO CEN EN 16.636, singurul standard european de combatere a daunatorilor, pe care comapania noastra il detine inca din 2008, prima si singura firma 100% Romaneasca de profil, permite recunoasterea calitatii serviciilor noastre oriunde in Uniunea Europeana.

Colaborarea contractuala cu societatea noastra, aduce pe langa confortul beneficiarului (angajatilor si clientilor acestuia) referior la creearea unui mediu de lucru sigur de lucru si alte extra beneficii, printre care enumeram cateva:
- Raport de analiza (constatarea) inainte de inceperea lucrarilor, astfel incat, in baza acestuia, sa se presteze exact ceea ce este nevoie, nimic altceva in plus sau in minus;
- Un set de masuri, recomandari atat corective cat si preventive ce cad si in sarcina beneficarului dar si a prestatorului;
- Rapoarte de monitorizare dupa fiecare interventie;
- Intocmirea planurilor de amplasament, pentru fiecare locatie, a statiilor de intoxicare/monitorizare in concordanta cu cerintele standardului ISO 16.636
- Intocmire a unui trend de analiza periodica (trimestrial sau lunar) a daunatorilor in baza caruia se vor presta si viitoarele interventii cat mai eficient
- O data pe an, trendul de analiza al daunatorilor ce inglobeaza toate masurile luate in vederea controlului daunatorilor atat de catre beneficiar cat si de catre prestator.

Colaboram contractual cu persoane juridice, entitiati si autoritati contractante din toate domenile de activitate, cu asociatii de proprietari (scari de bloc) dar si persoane fizice ce doresc o garantie continua a lipsei daunatorilor din casele lor.

Prestam servicii de preventie si combatere pentru urmatorii daunatori:
- Plosnite de pat
- Gandaci de canalizare
- Gandaci de bucatarie
- Plosnita cerealelor (gandacul urat mirositor)
- Capuse
- Purici
- Furnici
- Molii
- Muste
- Tantari
- Viespi
- Daunatori ai cerealelor
- Soareci
- Sobolani
- Serpi

Oferim si servicii de dezinfectie impotriva infectiei cu Coronavirus prin nebulizare uscata. Folosim singurul si cel mai performant sistem avizat ca pachet (aparat + substanta) de Minsiterul Sanatatii, de nivel inalt, din Romania. Nocolyse + Nocospray este sistemul avizat de MS pentru dezinfectia terminala, de nivel inalt, pe cale aeriana a suprafetelor si microaeroflorei.

www.companiaddd.ro

office@companiaddd.ro

0763.662.662

021.9662


#deratizare #dezinsectie #dezinfectie #DDD #combateredaunatori #pestcontrol #ServiciiDDD #contractDDD #contractderatizare #plosnitadepat #gandaci #soareci #sobolani #furnici #firmaderatizare #firmadezinsectie #firmaDDD

Galerie foto
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
Harta
Categorii
Date de contact
0219662 - dispecerat; 0213450688; 0763662662
Aleea Taifunului, Nr. 23, Sector 3, Bucuresti
Distribuie