Compania de Teatru Ingenuo - Cursuri de actorie Bucuresti

46 vizite

Descriere

Compania Ingenuo creeaza spectacole de teatru pentru toate vârstele, asa ca ne puteti invita, fie ca sunteti directorul unei scoli, al unui afterschool sau managerul unei companii de top în cautarea unei idei care sa reuneasca angajatii si copiii acestora la petreceri, sarbatori sau zile speciale.

În calitate de scoala, ne propunem sa exploram arta actorului, dezvoltându-le cursantilor skill-uri notabile pentru viata de zi cu zi: munca în echipa, încredere si stapânire de sine, disciplina. Toti profesorii si trainerii scolii noastre îsi dedica timpul pentru a scoate la iveala tot ce e mai bun din fiecare cursant. Ne focusam pe hranirea potentialului fiecaruia în parte , ajutându-i pe cei care se înscriu la cursurile noastre sa-si gaseasca propria voce în cadrul unei colectivitati. Ne propunem sa deschidem imaginarul, setea de cunoastere si libertate. Suntem fericiti când primim feed-back pozitiv, mai ales din partea parintilor, încântati de progresele copiilor.
De ce sa alegi un atelier de teatru?
Pentru ca scena e spatiul ideal prin care este permisa apropierea oamenilor, uitând pentru moment de teama de a fi judecat si neacceptat
Pentru ca jocul este instrumentul cel mai bun pentru a întelege necesitatea regulilor, pentru a studia raporturile dintre oameni, a le întelege intentiile si a te pune in pielea altcuiva
Pentru ca prin improvizatie redescoperi libertatea jocului, eliberându-ti imaginatia
Pentru ca, participând la pregatirea unui spectacol împreuna cu colegii tai, abordând teme si registre diferite, ai ocazia sa-ti dezvolti capacitatea de concentrare, sa-ti dezvolti sensibilitatea, punându-te în situatii care cer sa fii tot timpul „la pânda”, sa-ti antrenezi curiozitatea si ritmul.
Ajutându-ne de jocuri, exercitii, experiente declansam pârghiile fizice si emotionale, iar prin lucrul la spectacol învatam sa cream sub-textul, sa deprindem abilitatea de a vedea ce e dincolo de cuvânt, sa transformam impulsuri în decizii, sa analizam ce se întâmpla cu noi în situatii diferite si sa ne împingem zonele de confort. 
Noi îti oferim procesul, tu ofera-ti încrederea si implicarea!

Galerie foto

Localizare pe harta