Barbu, Breniuc & Asociatii Societate Civila Profesionala de Mediatori in solutionarea conflictelor, Bucuresti

165 vizualizari
Descriere

Medierea este o profesie de interes public, o procedura în cadrul careia se solutioneaza conflicte aflate pe rolul instantelor de judecata, a parcehetelor de pe lânga judecatorii sau ne-supuse solutionarii vreunei autoritati.

Suntem specializati în solutionarea conflictelor de: drept civil, drept comercial, drept penal, dreptul familiei, având un porofoliu substantial de cazuri solutionate începând de la conflicte civile privind partaje, continuarea casatoriei, planuri parentale, litigii între profesionisti, la infractiuni de înselaciune, furturi, loviri si alte violente, inclusiv violul.

 

Nu-ti lasa nici o clipa viata afectata de un litigiu sau un conflict, pentru ca viata si timpul nostru sunt limitate si ceea ce nu am trait frumos si bine, nu mai poate fi recuperat niciodata.

 

Programeaza o sedinta de mediere si pune capat starilor tensionate cauzate de conflict. Informarea este gratuita.

 

Echipa noastra este alcatuita din experti juristi specializati în negociere, autorizati de Consiliul de Mediere. Biroul nostru, fondat în 2013, functioneaza conform Legii 192 /2006, înregistrat în Registrul Formelor de Executare a Profesiei la pozitia 5550/ 2013. Împreuna, solutionam conflictele dumneavoastra într-un mediu sigur, profesional, relaxant, confidential, neutru si impartial.

Galerie foto
  • ..
  • ..
Video
Harta