Amnezia Caffe - Bistrou romanesc Bucuresti

200 vizite

Descriere

Locul perfect pentru a savura o cafea cu aroma!

O pauza de masa la prânz sau o gustare delicioasa cu prietenii dupa programul de lucru? Puteti alege locatia noastra pentru orice ocazie. Amnezia Caffe va îndeplineste dorintele culinare la preturi accesibile. Veniti la bistrou si alegeti din meniul nostru variat cu mâncaruri delicioase si bauturi revigorante. Terasa noastra va sta la dispozitie pentru clipe placute si relaxante în aer liber. În încaperile noastre climatizate va puteti racori indiferent de temperatura de afara.

Cel mai bun bistrou din oras cu brunch
Bucataria noastra româneasca va ofera cu mâncaruri autentice traditionale. La bistroul nostru servim numai cele mai bune fast fooduri delicioase, mâncaruri specifice locale si mâncaruri regionale. Trebuie neaparat sa încercati cartofii nostri la cuptor si pateurile noastre si bauturile noastre alcoolice sau berea noastra savuroasa. Avem ceva si pentru cei care se dau în vânt dupa dulciuri: încercati tartele noastre pregatite cu atentie la detalii si prajiturile noastre delicioase oricând vi se face pofta. La restaurantul nostru putet lua brunchul delicios! Ramâneti la curent cu ceea ce se întâmpla în lume, folosind Wi-Fi-ul nostru gratuit, în timp ce va relaxati. Am amenajat o zona separata, confortabila, pentru oaspetii fumatori.

Nevoi dietetice speciale
Va servim si delicioase mâncaruri din bucataria vegetariana. Încercati-le la urmatoarea dvs. vizita în restaurantul nostru. Va invitam sa luati masa în tihna, fara stres sau griji. Noi luam în considerare toate preferintele si nevoile dvs. dietetice speciale.

Galerie foto

Localizare pe harta