Allpromotion - Produse si servicii de personalizare

1.622 vizite

Descriere

Oferim clientilor nostri produse si servicii de personalizare de calitate într-un timp cât mai scurt si astfel contribuim la cresterea prestigiului acestora. Prin rigurozitatea si seriozitatea de care dam dovada în fiecare parteneriat, avem certitudinea ca vom mentine acelasi standard si în lucrarile viitoare.

Toate produsele pot fi personalizate în functie de preferintele clientilor. De asemenea, venim în sprijinul acestora cu sugestii si solutii profesionale pentru realizarea unei identitati grafice reprezentative clientului.

Obiectivul nostru este sa ramânem furnizorul preferat al clientilor nostri, prin standardele înalte pe care le impunem serviciilor si produselor comercializate.

Importam sau producem la comanda, în conditii avantajoase, o gama foarte larga de tricouri simple, tricouri polo (cu mâneca scurta sau lunga), echipamente de lucru si de protectie într-o mare varietate de culori, densitati si gama de marimi. Printre cele mai comercializate produse se numara: tricouri, hanorace, jachete fleece, rucsacuri, salopete, uniforme, combinezoane, geci, halate, bocanci, manusi, truse sanitare, veste reflectorizante, bannere, echipamente de lucru si protectie HI-Vis, indicatoare pvc , autocolante etc. Lucram cu materiale de cea mai buna calitate, produse în România, dar si importate de la cei mai importanti producatori.Colaboram cu firme din diferite domenii de activitate, cum ar fi industria HORECA, firme de Paza si Protectie, Transport, merchandiseri Hipermarket-uri România, societati Constructii, Asociatii si Cluburi Sportive, etc.

Galerie foto

Localizare pe harta