Aeroclubul Romaniei - Cursuri de zbor Bucuresti

622 vizite

Descriere

Aeroclubul Romaniei este afiliat la Federatia Aeronautica Romana si Federatia Romana de Modelism pentru sporturile aeronautice, la Ministerul Sporturilor: zbor cu motor, planorism, parasutism, zbor aeronave ultrausoare, zbor cu balonul si aeromodelism.

Daca ai împlinit vârsta de 15 ani te poti înscrie la cursurile noastre si poti parcurge modulul teoretic însa nu vei putea efectua activitate de zbor pâna la împlinirea vârstei de 16 ani. De aceea, recomandam sa te înscri la curs în anul în care se poti efectua si activitate de zbor, deoarece pauzele prelungite dintre modulul teoretic si cel practic nu sunt benefice.

Nu exista o vârsta maxima pentru cursurile nesubventionate. Conditia este ca elevul sa detina un certificat medical în termen de valabilitate obtinut într-o unitate medicala autorizata.

Pentru cursul PPL(A) este nevoie de certificatul de aptitudine medicala la înscriere, iar pentru celelalte cursuri (parasutism, planorism, avion ultrausor) este nevoie de el înainte de începerea modulului teoretic al cursului.

Galerie foto

Localizare pe harta