Cristian Neculcea - Contabilitate si expertiza fiscala, Bucuresti

Cristian Neculcea, Expert Contabil - detalii firma

Avantaje si Beneficii

Avantajele si beneficiile colaborarii cu un Birou de Evidenta Contabila si Consultanta Fiscala:- un consultant fiscal este alaturi de tine. Putem identifica solutii la problemele legate de orice speta din codul fiscal si codul de procedura fiscala cum ar fi: taxarea inversa, achizitii intracomunitare, amortizarea fiscala, intocmirea declaratiilor fiscale, accize etc;- impreuna putem adapta codul fiscal, codul de procedura fiscala si codul muncii intr-un instrument de lucru(Acest serviciu se adreseaza compartimentelor de contabilitate si resurse umane ale unei societati comerciale fiind un real ajutor managerului de succes)- biroul de contabilitate este la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu.

 

Pentru o evidenta contabila si fiscala mereu in concordanta cu ultimile legi si tendinte europene. Noutatile legislative pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp. Biroul nostru de evidenta contabila si consultanta fiscala cunoaste posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor.- vei fi asistat cu ocazia oricarui control fiscal iar experienta noastra te va feri de eventualele abuzuri;- tarifele serviciilor noastre pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate. Platile efectuate catre un Birou de servicii contabile si consultanta fiscala pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca.

 

Factura emisa de Biroul nostru de evidenta contabila si consultanta fiscala este deductibila in totalitate.- datorita experientei va putem recomanda programele de evidenta contabila, gestiune, salarii si imobilizari cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra.- biroul de contabilitate este la curent cu noutatile legislative pe probleme specifice;- clientii sunt acoperiti de raspunderea contractuala - asigurarea riscului o garantam prin polita civila de risc profesional;- costurile serviciilor contabile pot fi cu pana la 55-60% mai mici decat costurile serviciilor de contabilitate la sediul societatii;- reprezentare in fata organelor de control financiar - fiscale;- veti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real.