Evolve Center - Cursuri de calificare, initiere si perfectionare Bucuresti

Curs HTML - CSS

Cursul HTML si CSS pentru incepatori este un curs autorizat de IT, ideal pentru incepatori care vor sa invete sa contruiasca o pagina web de la zero, nefiind necesare nici un fel de cunostinte prealabile de programare. Cursul este intensiv, are o durata de pana la 8 saptamani iar plata se poate face in 2 rate.
 
HTML este fundatia tuturor paginilor web, desi sunt foarte multe solutii de construire a paginilor web, mai devreme sau mai tarziu vei avea nevoie sa personalizezi mai mult site-ul si atunci va trebui sa editezi elemente de HTML.

Cursul incepe prin prezentarea de informatii detaliate cu privire la HTML, iar dupa asimilarea cunostintelor HTML cursul continua cu introducerea in CSS, ce se refera la construirea de layouturi mai complexe. Scopul cursului este sa va pregateasca pentru a scrie cu usurinta orice cod HTML si de a va pune baza de cunostinte pentru meseria de programator.

Cursul de HTML – CSS este unul practic, astfel ca in cadrul lui vei lucra la proiecte live care te vor ajuta sa intelegi mai bine intreg procesul de creare al unei pagini. Profesorii nostri au multa experienta in spate, atat ca programatori cat si ca traineri, si te vor ajuta sa intelegi ce sunt si cum se folosesc HTML si CSS astfel incat sa iti indeplinesti obiectivul.

Acest curs se adreseaza:
Persoanelor care nu au experienta în crearea de pagini web si nu cunosc sintaxa HTML sau CSS dar îsi doresc sa înceapa o cariera în web design.
Persoanelor care deja lucreaza cu platforme de genul Wordpress sau Wix si vor sa îsi modifice aspectul prin inserearea de cod “custom”.
Persoanelor care vor sa înteleaga mai bine mediul online si sa acumuleze cunostinte noi pe care sa le utilizeze atunci când navigheaza pe internet.

Galerie foto
  • ...